quarantaine interview

FITGIRL QUARANTAINE INTERVIEW – EMY

Emy heeft het Gymjunkie Lifestyle Plan gevolgd en wat zijn we trots op haar progressie zowel mentaal als fysiek! Laat je inspireren door haar quarantaine fitjourney 😉. 

Wat betekent de term ”fitgirl” voor jou?

”De term houdt voor mij in dat ik probeer de balans te houden tussen letten op mijn voeding en het sporten aan de ene kant, terwijl ik aan de andere kant wil genieten. De balans maakt het essentieel!”

Hoe lang leef je al een gezonde levensstijl?

”Ik ben eigenlijk in 2020 (heel cliché, haha) weer begonnen met het letten op mijn voeding en het serieuzer nemen van het sporten. Door de voedingsschema’s van het Lifestyle Plan ben ik me bewust geworden van wat ik moet eten om mijn doelen te bereiken.”

Wat voor sport deed je voor de quarantaine? En kun je die nog goed beoefenen?

”Via de Bootcampteam deed ik ongeveer drie keer per week mee aan trainingen. Ze verzorgen op heel veel verschillende locaties en tijdstippen trainingen. Nu worden de lessen via Zoom aangeboden zodat je toch nog kan blijven bootcampen en gemotiveerd kan worden door de trainer! Daarnaast volg ik het 12 weken schema van Kayla Itsiness. Dit schema is heel makkelijk om thuis te volgen en heeft workouts van 28 minuten per stuk. Zo kan je zelfs met beperkte tijd nog een effectieve workout doen!”

”Ook boks ik thuis nog op pads, wat altijd fijn is om én wat agressie kwijt te raken én daarbij een Full Body workout te krijgen.”

”Normaal gesproken zou ik op dit moment ook weer tennissen, maar wegens corona is dat helaas niet mogelijk.”

quarantaine interview

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

”Ik probeer zo veel mogelijk regelmaat erin te brengen door op vaste dagen te sporten. Nu ik thuis moet werken wegens het coronavirus probeer ik te werken in mijn sportkleren, dan moet ik wel sporten van mezelf . Daarnaast kan ik mezelf motiveren door me in te schrijven voor de trainingen van het Bootcampteam, door me in te schrijven heb ik een stok achter de deur om te gaan!”

Hoeveel uur per week sport je nu gemiddeld?

”De HITT trainingen van Kayla doe ik 3 tot 4 keer per week, wat neerkomt op 1,5 tot 2 uur per week. Daarbij probeer ik nog een keer per week te boksen en wandel ik veel in het bos. Ik schat dat ik zo’n 6 – 8 uur per week bezig ben.” 

Welke workout vind je het leukste om te doen?

”Boksen blijf ik erg leuk vinden, maar ook van het bootcampen raak ik gemotiveerd. Ik vind het fijn om in een groep te trainen en elkaar te motiveren!”

quarantaine interview

Hoe gaat het met je voeding? Veel mensen zijn minder gemotiveerd in deze periode. Heb je daar ook last van?

”Tot nu toe heb ik er niet veel last van. Doordeweeks probeer ik het reguliere ritme aan te houden en zo min mogelijk ongezond te snacken. Op een avond in het weekend probeer geniet ik gewoon van een wijntje en wat lekkers!”

 Wat is je favoriete gezonde ontbijtje? En je ultieme cheatmeal?

”Mijn favoriete ontbijt blijven de American Proteïn Pancakes van Body & Fit, samen met een handje vol bosbessen en noten. Als ik mag cheaten dan word ik nog steeds heel gelukkig van een frikandel speciaal of een lekkere lasagne met veel kaas.”

Wat wil je zeggen tegen onze bezoekers die het moeilijk vinden om in deze periode gezond te eten en te sporten?

”Probeer zo veel mogelijk je ritme van voor de coronacrisis vast te houden en op dezelfde dagen en momenten te bewegen en te sporten. Op Youtube staan veel leuke thuisworkouts die je ook via bijvoorbeeld Zoom met vrienden kan doen, zo kan je elkaar blijven motiveren!”

Liefs,

Emy

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.