voorstel blog

EVEN VOORSTELLEN: NIEUWE BLOGGER ELISE

Door Cynthia en Valesca ben ik gevraagd om vier keer per maand voor jullie, lieve volgers, een blog te schrijven. Laat ik schrijven nou hartstikke leuk vinden, dus daar zeg ik absoluut geen nee tegen. Het ‘’bloggen’’ doe ik nu al ongeveer een jaartje via Instagram, maar echt wekelijks een echte blog schrijven is natuurlijk veel leuker. Maar wie ben ik nou eigenlijk?

Ik ben Elise, 25 jaar en woon in Borne, Twente. Al ongeveer een jaar ben ik ambassadeur voor Gymjunkies en dat blijft ontzettend leuk en dankbaar! Ik ben altijd al stevig geweest en kan me eigenlijk ook niets anders herinneren. Hierom ben ik enorm gepest en uiteindelijk in een depressie gekomen. Om die depressie door te komen heb ik een periode in een kinder- en jeugdpsychiatrie gewoond om hiervoor te worden behandeld. Dit is inmiddels al tien jaar geleden.

Mijn journey

Om af te vallen heb ik alles geprobeerd, van dieet naar dieet, het ene nog ongezonder dan het ander. Van volledig keto naar Sonja Bakker, van shakes en pilletjes naar alleen maar bouillon drinken en de hele dag laxeertabletten innemen. Zo wanhopig was ik om af te vallen. Uiteindelijk kwam ik terug bij koolhydraatarm, denkende dat je van koolhydraten dik wordt. Gelukkig weet ik nu wel beter.

Keto is echt een dieet (ondanks dat men het altijd nog als een leefstijl omschrijft). Ik ging van afvallen naar aankomen naar weer afvallen en aankomen. Ik wist totaal niet meer wat gezond eten was en veel groenten, fruit en andere voedingsstoffen die je nodig hebt (pasta, brood, rijst etc.) at ik al jaren niet meer. Het is een manier om snel veel af te vallen, maar ik vond het niet gezond.

voorstel blog

Hoe Gymjunkies op mijn pad kwam

Via Lotte ben ik terecht gekomen bij Gymjunkies met een enorme koolhydratenangst. Ik ben direct overgestapt naar het Gymjunkie Lifestyle Plan ( kortingscode onderaan de blog) en ik had het gevoel dagelijks te cheaten, omdat ik dagelijks koolhydraten at. Het was enorm wennen en ik was erg bang voor mijn eerste weegmoment. Verbaasd was ik dan ook dat ik iedere week weer opnieuw afviel, zonder te sporten! Nog verbaasder was ik dat ik af kon vallen terwijl ik wel af en toe chips at, een koekje, een stukje chocola of snoep. Het hoort namelijk bij de gezonde levensstijl die ik heb geleerd van Gymjunkies. Een gezonde levensstijl is gezond eten, met ook af en toe iets ongezonds. Balans.

Dankzij Gymjunkies ben ik een totaal ander persoon geworden. Ik ben in totaal nu 37 kilo lichter, mijn omvang is met meer dan 75 centimeter verminderd en ik heb voor het eerst sinds de basisschool geen overgewicht meer. Ik ben van t-shirtmaat XXXL naar S gegaan en van broekmaat 48 naar maat 38.

Het allerbelangrijkst: ik voel mij goed, fit, energiek en gelukkig. Ik kan genieten van eten, ik heb geen spijt meer van een ongezonde snack. Ik ben niet meer dat dikke, verdrietige en ongelukkige meisje van jaren geleden. Ik ben die sterke & gezonde vrouw die dat ook uitstraalt. Ik kan nu een foto van mijzelf maken en denken: ‘’Nou Elis, da’s zo slecht nog niet meid’’.

voorstel blog

Waar ga ik over schrijven?

Nu weten jullie wie ik ben. En iedere week heb ik een blog voor jullie op de website van Gymjunkies, die ik ook voor jullie zal delen op mijn Instagram: @wordgezondmetmij.

In mijn blogs geef ik jullie tips over gezonde voeding en beweging, het maken van (budget proof) boodschappenlijstjes, hoe om te gaan met sporten in een sportschool voor de eerste keer, tips om je motivatie hoog te houden, hoe om te gaan met tegenslagen, recepten etc.

Kortom: ik zal alles met jullie delen wat te maken heeft met een gezonde levensstijl en afvallen!

Mocht je nu alvast meer van mij willen zien?

Je kunt me volgen op Instagram .

Wil je, net als ik, de beste versie van jezelf worden op gebied van gezonde voeding, een aantal kilo afvallen en ook mentaal goed voor jezelf zorgen? Het Lifestyle Plan heeft mij hier enorm mee geholpen. En met de code ‘’ELISE10’’ krijg jij 10% korting!

Tot volgende week!

Liefs, Elise

1 Reactie
  • Geralde
    Geplaatst op 11:08h, 19 februari Beantwoorden

    Ik volgde je al op instagram. Wat een inspirerend verhaal. Ik kijk uit naar je blogs! Succes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.