eetdagboekje gymjunkie lifestyle plan

EETDAGBOEKJE – TAMARA

Elke week delen wij een eetdagboekje van iemand, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Tamara volgt ons Lifestyle Plan en laat jou zien hoe zij dit creatief gebruikt. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag vertelt Tamara haar verhaal en deelt ze haar eetmomenten.

Hi lieve gymjunkie toppers, Een klein voorstelrondje. Mijn naam is Tamara Darricarrere, en ben in februari 25 jaar geworden. In totaal ben ik nu 25 kilo afgevallen. Dit in combinatie met mijn lifestyle plan bij Gymjunkies en mijn plan bij Personal Body Plan. Buiten deze transformatie heb ik ook stapjes gemaakt in mindset.

Nu voel ik me goed en zit ik weer lekker in m’n vel. Geloof nooit dat stemmetje in je hoofd die zegt dat je het niet kan. Het fijne aan het lifestyle plan van Gymjunkies, vond ik dat ik dit kan combineren met wat ik al kende. Bij PBP ben ik begonnen in januari 2020, en het plan bij Gymjunkies ben ik begonnen in oktober 2020. Het zijn hele fijne richtlijnen die voor mij veel hebben betekend.

Het is een houvast van mijn lifestyle, heb nieuwe vriendinnen gemaakt en de steun van elkaar is zo fijn. Het is niet alleen een lifestyle plan. Het is zoveel meer voor mij geweest. Eind 2019 had ik problemen met een huidziekte en hierdoor zat ik niet lekker in mijn vel. Het was tijd om een groot gedeelte om te gaan gooien. Nu mag ik mijn foodies delen en dit vind ik erg leuk. Hierbij deel ik een eetdagboekje van afgelopen week. Het Gymjunkie lifestyle plan  pak ik er vaak bij om te genieten van de variaties en de inspiratie die het mij oplevert. Ik ben een indo dus ik ben gek op foodies. Veel leesplezier.

eetdagboekje gymjunkie lifestyle plan

DAG 1

Ontbijt

Alpro plantaardige yoghurt bosbessen met muesli van My Muesli zelf samengesteld en chiazaad hieraan toegevoegd. Hierbij een glas lactosevrije melk en een bakje thee met muntsmaak. My muesli is echt een top uitvinding. Ik kies voor plantaardig en lactosevrij, omdat ik dat advies heb gehad van de orthomoleculaire therapeut.

Lunch

Een salademix met bereide kipfilet, komkommer, tomaatjes, Parmezaanse kaas, avocadospread, rode uien, caeser dressing van Body & Fit. Daarnaast een verse muntthee en een stukje volkoren brood.

Snackies

Witte druiven, bosbessen, een peertje en een pruim. Dit maak ik vaak klaar de avond ervoor of de ochtend zodat ik dit kan nemen tijdens het werken. In de ochtend een smart protein van Body & Fit met de smaak chocolade erbij. In de avond een stukje pure chocolade 80% cacao.

Diner

Wraps met bereide kipfilet, gebakken ui, tomaat en paprika. Wraps volkoren klein met eroverheen gesmolten kaas (kaasrasp jong). Ernaast komkommers & lactosevrije melk erbij.

eetdagboekje

DAG 2

Ontbijt

In de ochtend had ik een yoghurtje van Optifit. Dit was proteïne kwark en ik had een ijskoffie van Body en Fit. Het was een licht ontbijtje want ik ga vanavond samen met een vriendinnetje koken.

Lunch

Als lunch had ik twee boterhammen met een gebakken eitje. Deze bak ik altijd in de olijfolie, want dat vind ik het lekkerste bakken. De boterhammen zijn koolhydraatarm en bij de eitjes gebruik ik Aromat in plaats van zout. Vind dat een lekker smaakje. Ernaast had ik een losse avocado en gerookte kipfilet erbij gemaakt voor erbij.

Avond

In de avond heb ik een lekkere pasta gemaakt. Ik ben echt gek op pasta’s! We hadden pasta carbonara gemaakt met volkoren pasta, bosuitjes, snoeptomaatjes en een beetje geraspte kaas eroverheen. Wat ik wel heb is dat pasta’s altijd heel erg vullen, maar het is wel heel jammie.

Snackies

Tussendoor had ik een banaantje, mandarijnen en bosbessen gegeten. Ook een reep van Nakd. Die pak ik vaak als tussendoortje. Deze keer de reep met coconut en cacao. In de avond na het eten nog genoten van een wijntje en een blokje kaas. Ook met komkommers en wortels gedipt in de heksenkaas. Af en toe borrelen op zijn tijd kan ik ook echt van genieten.

eetdagboekje

Op mijn instagram deel ik mijn passie voor lifestyle, health, gezondheid, mindset en gelukkig zijn. Dit is nog allemaal in een opstartfase, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk te delen. Ik heb mijn doel behaald en ben 25 kilo afgevallen. Nu wil ik mijn doel gaan waar maken door deze passie door te geven. Lijkt me dus leuk om je daar te ontmoeten.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en gebruik de code: nieuwbegin voor korting!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.