gymjunkie lifestyle plan eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – QUINTY

We delen regelmatig eetdagboekjes van verschillende mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van 18-jarige Quinty.

Hallo allemaal! Mijn naam is Quinty, 18 jaar oud. Ik woon samen met mijn twee katten, ouders en zus in Haarlem. Drie maanden geleden ben ik begonnen met het Gymjunkie lifestyle plan om af te vallen. Ik worstel al een aantal jaar met het feit dat ik overgewicht heb. Twee jaar geleden woog ik 82 kilo, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en daardoor heel ongezond at ben ik van 82 kilo naar 107 kilo gegaan.

Hoe heb ik het zo ver laten komen? Wat ging er allemaal in mijn hoofd om? Dat zijn vragen die mij altijd zullen blijven achtervolgen. Ik heb vroeger een aantal pogingen gedaan om af te vallen maar ik had op dat moment niet het doorzettingsvermogen om vol te houden, ik hield het minimaal één week vol.

Er moest nu echt iets gaan veranderen, daarom heb ik op 18 mei besloten om te beginnen met afvallen en het vol te houden. Door Lotte (@fitmetlotte_) heb ik Gymjunkies ontdekt.  Op dit moment ben ik 12 kilo afgevallen, van 107 kilo naar 95 kilo! Ik ben heel dankbaar voor Cynthia en het plan. Eindelijk iets wat bij me past en waar ik me fijn bij voel!

Normale dag

Ontbijt: Om 9:00 uur werd ik wakker en ben ik gaan ontbijten. Vandaag had ik een bakje met Optimel Griekse stijl yoghurt in de smaak kers samen met blauwe bessen en cruesli van Zonnatura pure chocolade. Dit vind ik altijd heerlijk,  vooral de pure stukjes chocolade!

eetdagboekje

Snack 1: Mijn snack bestond uit een Cheestring en een appel.

Lunch: Als lunch stond vandaag een volkoren pistolet met carpaccio, pijnboompitten en pesto op het menu! Ik heb het pistoletje vervangen voor twee koolhydraatarme boterhammen en heb er nog wat sla en kaas bij gedaan. Het was een super lekkere lunch en ik heb er van genoten.

eetdagboekje

Snack 2: Tweede snack van vandaag was een breaker in de smaak aardbei, die vind ik het lekkerst van alle smaken.

Avond eten: Als avond eten had ik sperziebonen, gebakken aardappels en een kip krokant.

Cheat day/ cheat meal

Tijdens mijn cheat day houd ik me meestal gewoon aan het lifestyle plan, het enige wat veranderd is de lunch of het avond eten waardoor mijn cheatday verandert in een cheat meal.

Ontbijt: De dag begon vandaag wat later. Ik heb twee Wasa crackers vezelrijk, één cracker met een  gebakken ei en de ander met kipfilet zongedroogde tomaat van de Jumbo. (Een aanrader, super lekker!)

eetdagboekje

Snack 1: Snack a Jacks met 30 + kaas

Lunch: Koolhydraatarme boterham met sambal smeerkaas en een appel.

Snack 2: Een bakje met gemengd fruit (appel, mango, ananas en aardbei)

Avond eten: Als ”cheatmeal” vandaag een salade gemaakt met tomaat, komkommer, appel, feta  kaas en een crouton mix en daarnaast lekker kip kluifjes gegeten.

Snack 3: Borrelplankje gemaakt met kaas, chipjes en toastjes.

Op een cheatday geniet ik van wat ik mag eten en om zelf mijn dag te mogen invullen, maar toch vind ik het altijd wel weer fijn om daarna bij de nieuwe week weer lekker te beginnen en het Gymjunkie lifestyle plan te volgen!

Dit was mijn eetdagboekje. Ik deel mijn afval proces ook op instagram, als je een kijkje wilt nemen of benieuwd bent naar mijn progressie kun je dat volgen via mijn instagram.

Ik vond het heel leuk om dit te mogen delen!

Liefs Quin

Wil jij ook het Gymjunkie Lifestyle Plan gaan volgen en dus alleen maar eten wat jij zelf lust? Je kunt dan de code ”gymjunkies10” gebruiken voor 10% korting in onze shop!

https://www.bodyandfit.com/nl-nl/bodyfit?tt=11113_1571232_260840_&r=

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.