eetdagboekje vera

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – VERA

Zoals elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen wij het eetdagboekje van Vera! 

Hoi Allemaal,

Ik ben Vera en ik ben 19 jaar oud. Ik wil graag 15 kilo kwijt omdat ik mezelf momenteel niet mooi vind. Sinds de middelbare school ben ik best veel aangekomen. Tuurlijk, je lichaam groeit en ontwikkeld maar daarbij ontwikkelde ik ook een buikje. Mijn astma medicatie zorgde voor een gewichtstoename, dus dat helpt ook niet bepaald mee. Ik ben altijd sportief geweest. Ik sport al sinds mijn zesde fanatiek bij Prins Hendrik (atletiekvereniging), maar door blessures werd ik beperkt. Dus ben ik toen gaan kogelstoten, hiervan werd ik gespierder. Nu heb ik al brede schouders van mezelf dus ik vond het gespierde niet mooi en voelde me te breed. Toen besloot ik te stoppen en me meer te focussen op school, werk en vrienden. In deze tijd ben ik veel aangekomen en mijn ronde billen waren niet zo rond meer, mijn onderbuik kreeg wat extra vet en ik dijde uit. Met mijn moeder zijn we naar een diëtist gegaan. Die heeft mij geholpen tot het proces klaar was, toen viel ik terug in mijn oude gewoontes. Ik ging studeren en toen kwam corona en dat hielp ook niet mee.

Toen was daar het omslagmoment. Een week na oud en nieuw (2020-2021) keek ik in de spiegel na het douchen. Ik begon te huilen en ik vroeg aan mijzelf waarom huil je nou? Ik gaf eerlijk antwoord aan mijzelf, ik vond mezelf niet mooi. Dat was het moment dat ik mij realiseerde; dit kan niet langer zo.

Ik woonde sinds drie maanden op mezelf dus ik had alle touwtjes in handen om een gezond leven te creëren. Dat ben ik gaan doen samen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik zit nu in week 5 en ben 3,9 kilo afgevallen, maar er mag van mij nog 10 kilo af!

Hoe ziet een normale dag eruit:

Ontbijt: Meestal eet ik met 0% vet yoghurt. Daar doe ik dan minder zoete jam doorheen en dan varieer ik vaak met fruit en muesli. Ik kies altijd voor dit ontbijt, omdat mij dit een goede start van de dag geeft en ik op deze manier niet snel honger krijg. Als ik geen fruit verwerk in mijn ontbijt vind ik het ook heel lekker om jus d’orange te drinken. Ook vind ik koffie super lekker, dus ik gun mijzelf altijd één cappuccino per dag en in het weekend twee.

Snack: Ik heb vandaag stage, dan moet ik verplicht een stuk fruit eten in de kleine pauze. Dit komt omdat ik stage loop op een gezonde school. Daarom heb ik een appel bij.

Lunch: Stage kost mij redelijk veel energie, dus ik merkte aan mijzelf dat crackers mij niet voldoende energie gaven. Gelukkig is het Gymjunkies Lifestyle plan zo ingericht dat je je eigen draai er aan kan geven. Dus in plaats van crackers eet ik een volkoren boterham met 30+ kaas.

eetdagboekje

Snack: Na stage heb ik opnieuw trek er staat een breaker op het programma. Daar heb ik zelf punt paprika bij gedaan. Je mag namelijk onbeperkt groentes eten 🙂 Tijdens stage drink ik thee of water.

Diner: Voordat ik ga koken ga ik sporten met mijn huisgenoot. We gaan vandaag billen trainen met resistance bands. Dit doen we een uur en dan ga ik douchen en koken. Deze avond eet ik ovenfriet met kipstukjes en roerbakgroente, de kip bak ik en daarna voeg ik de roerbakgroente daaraan toe.

Snack: Nu lekker uitrusten van een drukke dag met een bakje Oppo ijs en Callowfit saus. Beter kan ik de dag niet afsluiten.

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Ik hoop dat ik jullie inspireer met mijn verhaal en dat jullie mijn eet dagboekje leuk vonden om te lezen. Succes met jullie proces!

Liefs, Vera

Je kunt Vera volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.