eetdagboekje ingemar

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN VAN INGEMAR

Vandaag een eetdagboekje van Ingemar. Ze volgt het Gymjunkie Lifestyle Plan. We delen regelmatig eetdagboekjes van mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! 

Ik was nooit echt heel dik maar wel wat voller dan de rest. Hier ben ik erg onzeker over geweest met name toen ik jonger was. Al een hele tijd ben ik op zoek naar het perfecte dieet. Koolhydraatarm heb ik geprobeerd, shakes, heel veel sporten en geen toegevoegde suikers meer. Het jammere van al deze verschillende soorten diëten is dat ik er altijd weer van aan kwam na die tijd. Je kan niet voor altijd op shakes leven of op koolhydraatarm. Vaak stopte ik er na een tijdje mee en kwam het er langzaamaan allemaal weer bij op de weegschaal. Tot ik Gymjunkies ontdekte! De reviews waren super positief en na het kijken van reviews en video’s besloot ik om het plan aan te schaffen.

De eerste weken viel ik lekker af maar ik merkte dat ik na de 5e week de motivatie begon te missen. Na een aantal weken het plan niet te volgen besloot ik weer opnieuw te beginnen en dit beviel erg goed en ik viel nog wat af. In september zijn mijn vriend en ik Hello Fresh gaan uitproberen en dit was echt de perfecte combinatie voor mij. Ik hou rekening met het avondeten en overdag eet ik volgens het Gymjunkie Lifestyle Plan. Dit hebben we ongeveer 4 weken gedaan en toen vond ik het leuk om zelf ook weer meer te gaan koken.

Ik eet nu doordeweeks volgens het plan en in de weekenden eet ik iets meer van wat ik lekker vind, een cheatmeal. Op deze manier kan ik het makkelijker volhouden en val ik af. Het gaat wel wat langzamer maar dit is voor mij niet erg. Ik ben namelijk tevreden met mijn lichaam en hoe ik er uit zie, alleen zou ik er nog wat kilo’s van af willen. In totaal ben ik 8 kilo kwijt geraakt.

Normale dag:

Ontbijt: als ontbijt eet ik vaak rijstepap (die uit het pak). Dit warm ik op en dan voeg ik er een schepje eiwitpoeder door naar smaak. Dit keer koos ik voor vanille en een beetje kaneel.

Lunch: als lunch neem ik 2 koolhydraatarme boterhammen met smeerkaas en kipfilet. Ook neem ik er een rijstwafel bij omdat ik vaak later ontbijt en dan mijn eerste snack mis.

eetdagboekje

Snack 1: In de middag eet ik 2 time out biscuits (maar dan die van de Lidl).

eetdagboekje

Diner: Volkoren wrap met kip gekruid met kipkruiden, rucola, beetje geraspte kaas, komkommer en cherrytomaatjes.

eetdagboekje

Snack 3: Als laatste snack at ik nog wat druiven.

Cheatday/meal:

Op een cheatday eet ik eigenlijk altijd wat ik op een normale dag ook eet. Voor mij geen cheatdays omdat ik in het verleden vaak eetbuien heb gehad en met een cheatday trigger ik eetbuien. Ik kies ervoor om een cheatmeal te doen. Ik eet dus hetzelfde als een normale dag alleen het avondeten is anders. Deze week at ik een heerlijke panzanella salade (rucola en veldsla, cherry tomaatjes, krieltjes) en 2 kipworstjes van Hello Fresh.

cheatday

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met mijn code “Ingemar10”.

Je kunt Ingemar volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.