eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN VAN ELISE

Vandaag een eetdagboekje van Elise! Ze volgt het Gymjunkie Lifestyle Plan. We delen regelmatig eetdagboekjes van mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! 

Ik ben eigenlijk altijd al wel voller geweest, niet per se heel dik, maar ik hoorde wel bij de vollere mensen op school en in de vriendengroep. Hier ben ik ontzettend onzeker over geweest. Ik ben er erg mee gepest en dat heeft uiteindelijk minder leuke gevolgen gekregen. Ik werd depressief en heb een lange intensieve behandeling hiervoor gehad. Nadat ik voor mijn studie 5 maanden in Berlijn heb gewoond, ben ik thuis gekomen met een gewicht van 105 kilo! Ik ben daarna koolhydraatarm en beperkt gaan eten, omdat mij dit eerder ook heeft geholpen. Daar ben ik toen 30 kilo mee afgevallen!

Na mijn verhuizing in maart dit jaar, ben ik helaas weer 6 kilo aangekomen. Ik merkte dat ik met sporten, koolhydraatarm en beperkt eten eigenlijk niet meer afviel. Totdat ik online stuitte op het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik heb daarna video’s gekeken van Lotte. Toen ik zag dat zij hier kilo’s door kwijt raakte, ondanks dat ze daarvoor een crashdieet had gevolgd en dus nu meer calorieën at, werd mijn interesse gewekt. Toen zij de angst voor koolhydraten beschreef, was ik helemaal van de dam, die angst had ik ook. 

Ik ben nu bijna 5 weken bezig met het Gymjunkie Lifestyle Plan. In eerste instantie was ik bang voor de koolhydraten. Normaal als ik dan eens koolhydraten at, werd ik er ziek van en kreeg ik buikkrampen omdat ik de suikers en koolhydraten na jaren niet meer gewend was. Toch ben ik begonnen met het plan en ik heb nog geen buikpijn gehad. In eerste instantie dacht ik dat de porties enorm klein waren, maar dat is niet het geval. Met het plan eet je eigenlijk de hele dag door en eet je voldoende, niet te veel. Sporten deed ik eigenlijk altijd al. Ik probeer 4 a 5 dagen één uur te sporten en in het weekend fiets of wandel ik met mijn vriend. 

Normale dag:

Ontbijt

Mijn ontbijt is altijd anders. De ene keer eet ik crackers, de andere keer een omelet en daarna weer yoghurt met rood fruit en muesli. Dit keer koos ik voor 2 crackers met appelstroop, een glas optimel en een glas water.

eetdagboekje

Lunch & snacks

In de ochtend maak ik mijn ”lunchpakketje” klaar voor het werk. Dit keer waren dat 2 crackers met kipgrillworst, een kiwi, en een between-reep. Met uiteraard een fles water.

eetdagboekje

Diner & avondsnack

Mijn avondeten was bijzonder lekker.

Een roerbak van rundergehakt en paprika, op smaak gebracht met knoflookpoeder, zout, peper, maggi en Italiaanse kruiden. Daarna heb ik er een theelepel roomkaas doorgeroerd. Dit heb ik lekker opgegeten met ijsbergsla. Als avondsnack heb ik nog een kommetje magere yoghurt met zoetstof gegeten.

eetdagboekje
CHEATDAY

Deze week was ik jarig, dus dat is de perfecte cheatday!

Ontbijt

Ik heb ontbeten met een kom magere yoghurt, rood fruit en muesli, lekker voor de afwisseling en natuurlijk de vitamientjes.

eetdagboekje

Lunch & Snacks: 

Ik heb wederom mijn pakketje klaargemaakt voor het werk en voor vandaag had ik 2 rijstwafels, een cracker, pindakaas, smeerkaas en een kiwi.

eetdagboekje

Avondeten & avondsnack

En weer ontzettend lekker gegeten! Ik heb genoten van volkoren fussilli met sperziebonen, zout, peper, maggi, knoflookpoeder en Italiaanse kruiden. Hier heb ik ook weer een theelepel roomkaas doorgedaan. Afgetopt met een beetje geraspte kaas en een heerlijke groenteburger, was dit echt een maaltijd die vaker op het menu komt te staan.

eetdagboekje

Mijn avondsnack was een puntje zelfgemaakte Malteser cheesecake, mijn verjaardag moet natuurlijk wel worden gevierd. En ne, ik heb niet de hele punt van de foto opgegeten, haha. Hierna zat ik zo vol dat ik geen ruimte meer had voor andere hapjes, win-win!

eetdagboekje
Conclusie

En zo kan ik nog uren doorpraten over hoe blij ik met dit plan ben. Alles eet ik nu, ik ontzeg me eigenlijk niets en ik voel me energiek en fit. Daarnaast zit ik stukken beter in mijn vel en eet ik koolhydraten zonder ziek te worden. Ik ga lekker nog even door want ik heb een doel voor ogen, dat ik ook ga halen!

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Wil je mij volgen op instagram voor meer foodfoto’s, workouts, struggles en ook voor gezellige praatjes? Dat kan; dit is mijn Instagram.

Liefs, Elise

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.