stephanie eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – STEPHANIE

Zoals elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen we het eetdagboekje van Stephanie!

Hoi!

Ik ben Stephanie, 32 jaar en woon in Amsterdam Noord met mijn lieve hondje Evi. Ik ben vorig jaar januari begonnen aan mijn afval traject. Omdat ik door medicatie, een gebroken enkel (waardoor ik niet meer kon bewegen) en gewoon vreten wat ik wou best veel ben aangekomen. Op een gegeven moment tikte ik bijna de 85 kg aan dus vond ik het tijd om het roer om te gooien!

Ik ben begonnen met Weight Watchers en daarmee al 15 kg kwijtgeraakt maar na ongeveer 10 maanden merkte ik dat WW niet meer bij mij paste en ben ik via Instagram een challenge #in100dagenslanker gaan doen. Daar heb ik vooral geleerd dat je gewoon alles MAG eten en je niet schuldig hoeft te voelen als je bijvoorbeeld iets ‘ongezonds’ eet zoals een patatje. Ik ben in die 100 dagen niet heel veel afgevallen en ben daarna ook even gestopt.

Op 25 januari 2021 ben ik begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan omdat ik mijn streefgewicht van 61 kg nog niet heb gehaald. Ik doe het nu dus al 5 weken en ik merk dat dit echt bij mij past. Ik vind het plan ideaal omdat je niet veel hoeft na te denken met wat je eet en als je iets niet lust je die geweldige wissellijsten hebt. Ook vind ik het super dat het plan 6 dagmenu’s heeft in plaats van 7, zodat je één dag lekker zelf kan bepalen wat je wil eten. De mindset opdrachten vind ik ook super fijn!

Ik ga jullie 2 dagen laten zien wat ik heb gegeten in week 5 (één dag volgens het plan en een cheatday):

WEEK 5, DAG 6 VAN HET LIFESTYLE PLAN

Ik begon de dag met een heerlijk ontbijtje! Havermout pap gemaakt van amandelmelk, havermout en 2 kneepjes strawberry shot van Personal Protein en als topping melkchocolade, hagelslag en aardbeien jam minder zoet. Ik ben echt gek op havermoutjes!
Lunch: een heerlijke wrap met ijsbergsla, komkommer, vega kipstuckjes, groene pesto en parmezaanse kaas.
Avondeten: Basmati rijst met biefstuk reepjes, taugé en broccoli met soja saus.
Tussendoortjes: rode druiven, één cheesestring, walnoten en cantaloupe meloen.

Heerlijk dagje zoals je kan zien!

stephanie eetdagboekje

WEEK 5 VAN HET LIFESTYLE PLAN – CHEAT DAY

Ik had trek in pancakes als ontbijt dus die maakte ik ook. Ik had een hele dikke gemaakt in een klein pannetje en daarna afgetopt met hazelnootpasta, blauwe bessen en strooifeest chocomix. OMG, dit was echt hemels!!

Rond 3 uur zat ik nog vol van mijn ontbijt haha maar had wel trek in een ijsje van de ijssalon dus heb ik die gehaald (ik heb mazzel dat de ijssalon naast mijn huis zit, hihi).

Voor het avond eten had ik een heerlijke pizza besteld (ene helft shoarma en de andere helft 4 cheese). I wish everyday was pizza day haha.

stephanie eetdagboekje

Ik drink trouwens elke dag 2,5 liter water en tussendoor ook nog vitamine water en cola zero. Zoals je ziet kan je met dit plan heerlijk genieten van een cheat day en tóch afvallen, ideaal!

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Op mijn Instagram deel ik veel over mijn afval journey. Neem gerust een kijkje als je wilt!

Liefs, Stephanie

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.