eetdagboekje sanne

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – SANNE

Zoals elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen we het eetdagboekje van Sanne!

Hoi allemaal. Ik ben Sanne, 20 jaar. 

Ik heb al eerder geprobeerd om af te vallen met een ander dieet, maar ik merkte dat dat niet iets was om vol te houden voor mij. Ik maakte een Instagram account aan om inspiratie via anderen op te doen. Na een paar weken anderen te hebben gevolgd kwam ik bij het Gymjunkie Lifestyle Plan terecht. 

Ik volg het nu 1 week en 2 dagen en het is voor mij echt vol te houden. Maandag is voor nu mijn weegdag en er was na de eerste week al 2,3 kilo af! Ik mag nog steeds lekkere dingen eten en je kan het helemaal aanpassen qua voeding en naar je eigen behoeften. Sinds ik dit plan volg heb ik nog geen één keer een hongergevoel gehad. 

Over mijn cheat day gesproken.. Ik doe het ontbijt en de snacks wel volgens een van de dagmenu’s. Wel een beetje aangepast met wat ik echt lekker vind, maar qua calorieën hetzelfde. Ik verander alleen het diner op de cheat day. En als ik bijvoorbeeld ergens ben of er is iets speciaals dan pak ik wel eens iets. Want je moet ook kunnen genieten!

NORMALE DAG:

Ontbijt: vanille yoghurt met aardbeien en muesli.
Snack: bij de lunch toegevoegd.
Lunch: een boterham met kipfilet en komkommer.
Snack: Snack a jack.
Diner: zilvervliesrijst met een magere hamburger en wok groenten.
Snack: magere kwark met muesli.

eetdagboekje sanne

CHEAT DAY:

Ontbijt: Snelle Jelle ontbijt koek met boter en magere kwark met muesli.
Snack: één eiwitreep.
Lunch: twee boterhammen met kaas en een gekookt ei.
Snack: appel met een chocolaatje.
Diner: naanbrood pizza.
Snack: pindarotsjes.

eetdagboekje sanne

Groetjes, Sanne

Je kunt Sanne volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.