eetdagboekje mandy

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – MANDY

Zoals elke week delen wij een dagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen wij het dagboekje van Mandy! 

Hoi, ik ben Mandy, 29 jaar. Een paar jaar geleden ben ik met hulp van een diëtist 20 kilo afgevallen maar door stress en lichamelijke klachten ben ik die 20 kilo ook weer aangekomen. Ik heb al zo veel pogingen gedaan om af te vallen maar het lukte steeds niet. Eerst was ik bang om dit plan aan te schaffen want wat nou als dit ook niet zou werken? Dus heb ik Gymjunkies een chatbericht gestuurd met de vraag of je het Lifestyle Plan ook kan volgen met PDS (chronische darmaandoening) en voedsel intolerantie en dat was gewoon mogelijk, dus heb ik het plan aangeschaft.

Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan en dat de eerste resultaten al zichtbaar zijn op de weegschaal. Ik volg nu een ruime week het Gymjunkie Lifestyle Plan voor vrouwen en het bevalt me super goed. Er is nog geen één moment geweest dat ik honger heb gehad. Sinds ik ben begonnen ben ik 1,4 kg kwijt, waar ik al super blij mee ben!

Hier en daar breng ik wat veranderingen aan in het plan. Ik heb namelijk een vrij heftige vorm van PDS en lactose intolerantie. Alle zuivel producten vervang ik door lactose vrije varianten. Na één week goed op mijn voeding letten merk ik dat mijn darmen rustiger worden doordat ik meerdere keren per dag kleinere hoeveelheden neem i.p.v. 3 keer per dag grote porties.

De afgelopen twee dagen heb ik een dagboekje bijgehouden met wat ik heb gegeten.

DAG 1:

Ontbijt: lactosevrije yoghurt met blauwe bessen, noten, kokosrasp en pure chocolade.
Snack: warme appel met koekkruiden.
Lunch: volkoren wrap met tonijn, appel, komkommer, augurk, kaas en dille.
Snack: handje noten.
Diner: aardappelpuree, rode kool en kipstukjes in een jasje van soecial flakes.
Snack: banaan.

eetdagboekje mandy

DAG 2:

Ontbijt: lactosevrije yoghurt, blauwe bessen en noten.
Snack: banaan.
Lunch: volkoren cracker met kipfilet en ei. En ontbijtkoek met boter.
Snack: appel.
Diner: Chinees.
Ik heb deze dag geen snack meer gegeten omdat ik nog vol zat.

eetdagboekje mandy

Ik vind het belangrijk dat je af en toe ook gewoon moet kunnen eten waar je echt zin in hebt. Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Vind je het leuk om mij te volgen? Voeg me dan toe op Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.