eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – MAARTJE

Zoals elke week delen wij een eetdagboekje van iemand die het Lifestyle Plan volgt, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Ieder persoon is anders en past het plan volledig aan naar zijn/haar behoeftes, wensen en doelen. Vandaag delen we het eetdagboekje van Maartje!

Hallo allemaal,

Ik zal mezelf eerst even kort voorstellen. Ik ben Maartje, 22 jaar, studeer commerciële economie op Avans (hopelijk nog maar een paar maanden) en kom uit de buurt van Breda. Al jaren heb ik last van overgewicht, al heb ik dat zelf nooit zo gezien. Ik wist het wel, maar het echt beseffen is iets anders. Afgelopen zomer was ik er echt helemaal klaar mee, ik voelde mezelf echt niet meer prettig in m’n eigen lichaam en besloot er wat aan te doen. Ik heb al eens eerder geprobeerd af te vallen maar dit was zonder resultaat. Daarom dacht ik: “ik kijk wel wat er gebeurt”. Ik ging er dus heel nuchter in, zonder hoge eisen aan mezelf.

Op 9 september 2020 ben ik begonnen met mijn proces. Ik ging veel naar de sportschool en probeerde voor mezelf een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Met resultaat; de kilo’s vlogen eraf. Afgelopen januari heb ik het Gymjunkie Lifestyle Plan aangeschaft. Niet omdat ik hem wilde volgen maar meer om inspiratie op te doen in mijn huidige eetpatroon. Dat werkte in eerste instantie prima, echter zat ik een paar weken geleden in een dipje. Het lukte allemaal niet meer en miste enorm de structuur. Daarom ben ik het Lifestyle Plan toch helemaal gaan volgen. En wow, het gaat lekker. Het kost me eigenlijk helemaal niet zoveel moeite omdat het geen “dieet” is. In totaal ben ik nu 28,3 kilo kwijt. Waarvan nu bijna 4 kilo met het Lifestyle Plan in 2,5 week! Ik maak de 8 weken netjes af en ben nu al benieuwd naar het resultaat.

Ik deel mijn eetdagboek van twee willekeurige dagen met jullie!

DAG 1:

Ontbijt: magere yoghurt met muesli en een appel.
Snack: eiwitshake met water.
Lunch: koolhydraat arm broodje met 20+ smeerkaas.
Snack: 2 rijstwafels met zuivelspread en paprika.
Diner: sperziebonen stamppot met een groenteburger.
Snack: magere yoghurt met bessen en een scheutje siroop.

eetdagboekje

DAG 2:

Ontbijt: magere yoghurt, muesli, een mandarijn en een kiwi.
Snack: mandarijn met dunne maiswafels paprika smaak.
Lunch: 3 Wasa vezelrijk crackers, 2 met 20+ smeerkaas en 1 met fruitspread light.
Snack: handje ongezouten pinda’s.
Diner: nasi met een gebakken ei.
Snack: salted caramel protein pudding Melkunie.

eetdagboekje

Ik lust geen kwark of plantaardige zuivelproducten, daarom eet ik altijd magere yoghurt. Verder heb ik een notenallergie dus neem ik soms een handje ongezouten pinda’s om toch die vetten binnen te krijgen. En de meeste van jullie gaan dit heel gek vinden maar ik lus geen chocolade, dat zie je dus ook niet terug komen in m’n eetdagboek. Daarnaast kijk ik ook altijd naar wat ik nog in huis heb. Ik woon op mezelf en probeer min mogelijk voedsel weg te gooien. Daarom vind ik het zo fijn dat je kan wisselen en het plan helemaal kan maken naar je eigen wensen en behoeften.

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Ik hoop dat jullie er wat inspiratie uit kunnen halen en wens iedereen heel veel succes met zijn of haar eigen proces. Mocht je het leuk vinden om mijn proces te volgen, kan dat via Instagram.

Liefs, Maartje

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.