eetdagboekje claudia

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – CLAUDIA

Claudia volgt sinds kort het Gymjunkie Lifestyle Plan, vandaag deelt zij haar verhaal en haar eetdagboekje. Het eetdagboekje is niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! 

Hoi lieve lezers,

Ik ben Claudia en ik ben 26 jaar oud. 11 januari ben ik begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik was al enige tijd bezig met afvallen, maar voor mijn gevoel bleef ik erg hangen op een bepaald gewicht. Daarnaast wist ik niet precies hoeveel gram voeding handig was voor mij om te nuttigen.

Doordat ik in december ben begonnen met een eetdagboek/fitte Instagram pagina kwam ik in aanmerking met veel mensen die het Gymjunkie Lifestyle Plan volgen. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en heb ik het plan aangeschaft. Na ongeveer een maand ben ik iets meer dan 2 kilo kwijt geraakt door het plan! Ik wandel ook veel en ik doe 4 keer in de week krachttraining. Daarnaast vind ik het fijn dat je via de wissellijsten kan blijven variëren en dat je niet vast zit aan een bepaald schema. Op die manier is het nooit een saaie dag! Verder heeft het plan mij inzicht gegeven in wat ik allemaal kan eten en dit is voldoende op een dag. Hierdoor heb ik geen honger gevoel gedurende de dag. Het plan ervaar ik niet als een dieet, maar als een verandering van oude gewoontes, oftewel, een nieuwe leefstijl. 

Hieronder zal ik laten zien wat ik twee dagen heb gegeten:

DAG ÉÉN:

Ontbijt: magere Franse kwark, aardbeien, kiwi, gepofte spelt en brownie bites.

Ochtend snack: een gekookt eitje, maiswafel met 1 plakje kalkoenfilet.

Lunch: 3 volkoren crackers met hüttenkäse, veldsla, zalm 1 gekookt eitje en stukjes komkommer.

Middag snack: 2 dikke maiswafels met 30+ smeerkaas en aardbeien.

Avondeten: broccoli, biefstuk, champignons, krieltjes en mayonaise van callowfit.

Avond snack: Oppo ijs.

eetdagboekje claudia

DAG TWEE:

Ontbijt: 2 stukken volkoren brood met avocado, ei en fruit.

Ochtend snack: Breaker en een mandarijn.

Lunch: magere Franse kwark met bosbessen, gepofte spelt, brownie bites, 2 vezelrijke crackers van Wasa met jam (minder suikers).

Middag snack: amandelen en maiswafels (spicy rode biet smaak).

Diner: kip, zilvervliesrijst, sperziebonen, rode ui en kidneybonen.

Avond snack: magere kwark met schudde buikjes.

eetdagboekje claudia

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Liefs, Claudia.

Je kunt Claudia volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.