eetdagboekje charlotte

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – CHARLOTTE

Charlotte is vorig jaar juni (2020) begonnen met ons Lifestyle Plan en is daarmee 36 KILO afgevallen! Hoe mega knap is dit? Ze heeft niet alleen fysiek een hele transformatie ondergaan maar ook qua mindset heeft ze grote stappen gemaakt. Vandaag deelt ze haar eetdagboekje ter inspiratie.

Hi toppers! Ik ben Charlotte, 23 jaar oud. Sinds juni 2020 ben ik begonnen met mijn ‘weight loss journey’ en ben ik al 36 kilo afgevallen. En dat allemaal met dit toffe plan! Sinds een aantal maanden mag ik mijzelf ambassadeur noemen van het Gymjunkie Lifestyle Plan. Helemaal leuk! 😊 Hierom lijkt mij het ook super leuk om te laten zien hoe ik mijn voeding indeel op een dag.

Het fijne aan het plan vind ik dat je niet het gevoel hebt alsof je op een dieet bent maar het voelt als het opbouwen en optimaliseren van een gezonde leefstijl. Tijdens mijn afvalproces gaf het mij ontzettend veel rust om “maar gewoon” het plan te volgen. Alles was al uitgerekend, dus hoefde ik niet continue op alle macronutriënten te letten. Na tien maanden kan ik zeggen dat dit zeker goede resultaten heeft geboden! Zowel fysiek, als mentaal heb ik reuze sprongen vooruit gemaakt. Ik voel mij zoveel beter, heb een betere relatie met voeding en ben ontzettend gegroeid in mijn mindset. 

De afgelopen twee dagen heb ik een eetdagboekje bijgehouden. Ik probeer de avond maaltijden zoveel mogelijk aan te houden en overdag plan ik zelf mijn voeding in. Als ik merk dat ik een aantal dagen hetzelfde eet, dan pak ik het plan er weer bij voor inspiratie en variatie.

DAG 1:

Ontbijt: magere roeryoghurt, kiwi, gepofte spelt en bloemenhoning. AH strooifeest, chia- en lijnzaad. (BY FAR MY FAV BREAKFAST!!!).
Snack 1: appel met kaneel.
Lunch: home made tomatensoep, vezelrijke cracker met sandwichspread, vezelrijke cracker met zuivelspread light met kalkoenfilet en komkommer en een rijstwafel met hüttenkäse en fruitspread.
Snack 2: eiwitreep: Crunchy Smart Bar in de smaak White Chocolate Cookie Flavour.
Diner: biefstuksalade: gebakken biefstuk met gemengde rucola melange, tomaat, komkommer, paprika. Als dressing zero balsamico dressing en Teriyaki light sauce. & wat zoete aardappelblokjes uit de air-fryer.
Snack 3: Oppo ijs: Chocolate Caramel Cookie Melt

eetdagboekje

DAG 2:

Ontbijt: magere roeryoghurt, aardbeien, gepofte spelt, bloemenhoning, AH strooifeest en chia- lijnzaad.
Snack 1: peer.
Lunch: Home made courgettesoep, geroosterde koolhydraatarme boterham met 30+ kaas en komkommer en een vezelrijke cracker met sandwichspread. En lekker wat paprika voor de extra greens.
Snack 2: Snack a Jack BBQ met hüttenkäse.
Diner: gele wortel nasi met Chinese wok groenten, oosterse vegetarische wokstukjes en een gebakken ei.
Snack 3: Optimel kwark met warme appel en kaneel.

eetdagboekjeOp mijn Instagram: @loseweightcharlie_ deel ik dagelijks mijn weight loss journey. Ook hier deel ik bijvoorbeeld: What I Eat in A Day, receptjes, ingevulde weekmenu’s en nog zoveel meer andere content over mindset, beweging en afvallen. Daarbij ben ik zo ontzettend dankbaar dat ik zoveel mensen mag inspireren met mijn weight loss journey! Hopelijk komen we elkaar daar nog eens tegen! Heel veel plezier met het lezen van mijn eetdagboekje.

Zou jij ook het Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je 10% korting met mijn kortingscode: “charlie10”.

Liefs, Charlotte

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.