eetdagboekje

EETDAGBOEKJE GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN – CHANTAL

We delen regelmatig eetdagboekjes van mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van Chantal.

Hoi allemaal! Mijn naam is Chantal ik ben 30 jaar jong en woon samen met mijn vriend en onze 2 dochters van bijna 8 en bijna 4 in Breda.

In Augustus ben ik begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Na de geboorte van mijn 2e dochter kreeg ik 2 maanden later te horen dat ik baarmoederhalskanker had. Hiervoor heb ik een grote operatie gehad (wertheim) waarbij ze alles hebben weg gehaald inclusief de baarmoeder. Dit heeft een grote impact gehad op mij. Nu ben ik natuurlijk blij dat ik al gezegend was met 2 kinderen maar kanker krijgen is niet niks. Het gaat nu gelukkig goed met mij en mijn controles blijven goed!

Begin April kwam mijn jongste dochter naar me toe toen ik op de bank zat en wielde mijn buik heen en weer. “Mama dikke buik” zei ze (ik woog 117 kilo). Toen was ik er klaar mee, klaar met zo zwaar te zijn, klaar met zo ongezond te zijn! Ik wist als ik de kans op een recidief wilde verkleinen, ik gezonder zou moeten leven. Zo ben ik de eerst 10 kilo kwijt geraakt door wat op mijn eten te letten en thuis te gaan sporten (i.v.m. corona). Hierna kwam ik op een plateau waardoor ik het Gymjunkie Lifestyle Plan ben gaan volgen. Ik ben super tevreden! In totaal ben ik nu 20 kilo kwijt en ik voel me zo veel beter, dit mede door de super mindset die ik van Cynthia heb geleerd!

Ik heb 2 dagen een eetdagboekje bijgehouden😊

Normale dag:

Op een doordeweekse dag sta ik om 7:00 uur op en breng ik de kids naar school. Ik ontbijt dan rond 08:45. Vandaag had ik een schaaltje magere kwark met een scheutje 0% siroop en een Snelle Jelle. Ik vind het een heel fijn en lekker ontbijt. Je zit er snel van vol, krijgt voldoende eiwitten binnen en de afwisseling met de Snelle Jelle is lekker.

eetdagboekje

Snack 1:

I loveeeeee appel met kaneel, dit is echt mijn favo snack!

eetdagboekje

Lunch:

Voor de lunch had ik 2 koolhydraatarme boterhammen met 30 + kaas en een gekookt ei. Ik pak altijd de 30+ komijnen kaas van Milner, deze is romig en smaakvol.

eetdagboekje

Snack 2:

Mijn 2e tussendoortje bestond uit magere yoghurt met blauwe bessen en een scheutje 0% siroop. Ik ben zelf geen fan van blauwe bessen dus ik heb ze vervangen door aardbeien.

eetdagboekje

Avond eten:

Vanavond hadden we volkoren pasta met kipfilet stukjes en spinazie. Dit is het favorieten eten van mijn dochters dus die waren blij, haha. Ik heb de kipstukje gekruid met Cajun kruiden, dit is wat pittig, heerlijk!

eetdagboekje

Avond snack:

Een avond snack, yummy! Met het plan ben ik er achter gekomen dat het niet erg is om ‘s avonds te eten zolang je maar de bewuste keuze pakt en niet TE laat eet. Mijn avond snack bestond uit een schaaltje Optimel griekse yoghurt. Ik heb de smaak kersen gepakt, met nootjes.

Cheat dag:

OEEEE wie houd er niet van een cheat meal. Het verschilt per week of ik een cheat meal of een cheat dag houd, deze week was het dus een cheat dag, hahaha.

Ontbijt:

Oké, dus het ontbijt bestond uit een frikandellen broodje, dochterlief had er zin in en mama ook wel.

eetdagboekje

Snack 1:

Yummy donuts!

eetdagboekje

Lunch:

Nou lunch heb ik een beetje overgeslagen het waren namelijk niet 1 maar 3 donuts die naar binnen gingen en ja toen zat ik te vol.

Avond eten:

Ik heb zelf lekkere verse hamburgers gebakken met frietjes uit de oven. 1 broodje hamburger met een plakje chedder kaas en de andere met een eitje.

eetdagboekje

Avond snack:

Tja de avond snack, ik heb een lekkere Kinder Bueno genomen, meer kreeg ik er niet meer in.

Ik geniet van mijn cheat dagen en probeer dan echt te eten waar ik zin in heb. Ik geniet ook erg van de dagen dat ik me aan het plan hou. Het eten is lekker goed verdeeld over de dag dus ik heb geen honger gevoel.

eetdagboekje

Nou dit was mijn eetdagboekje. Bedankt dat ik het mocht maken voor jullie! Mochten jullie het leuk vinden om mijn verdere reis te volgen ben je van harte welkom op mijn instagram (zie link hieronder).

Veel liefs!

Chantal Kooijman

Je kunt Chantal volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.