anthony

EEN INTERVIEW MET YOUTUBER ANTHONY KRUIJVER

Een hele tijd geleden hebben we Anthony Kruijver geïnterviewd. Nog steeds is hij een grote inspiratiebron voor vele, daarom dat wij deze blog nog eens met jullie willen delen! 

Anthony Kruijver is personal trainer. Naast zijn klanten helpen heeft hij ook een groot Instagram account en een eigen YouTube kanaal. Hij is zelf veel afgevallen en heeft keihard gewerkt om dit fysiek te bereiken. Wat hij zoal leuk vindt naast fitness? Nieuwe mensen ontmoeten, festivals, zon, muziek & all you can eat etentjes! 

Wanneer heb jij je levensstijl helemaal omgegooid en was daar een speciale reden voor?

” Ik heb mijn levensstijl niet in één keer kunnen omgooien. Ik rookte vast en was gestopt met honkbal, dit heb ik van mijn 8e t/m mijn 15e gedaan. Verder hing ik alleen buiten met m’n vrienden. Net voordat ik 18 werd ben ik begonnen met krachttraining. Beetje bij beetje begon ik steeds meer discipline te krijgen. Vroeger walgde ik bijvoorbeeld van groentes. De enige groentes die ik at waren bietjes, bloemkool en sperziebonen. Ook van vis moest ik niks hebben. Ik begon steeds vaker andere dingen te proberen, mijn smaak veranderde en nu eet ik bijna alle groentes en vis soorten. Met roken ben ik inmiddels ook al 4 jaar gestopt. De grootste nadelen van roken zijn je gezondheid en dat het zo duur is. Maar stoppen met roken heeft me ook meer energie gegeven en ik kreeg er nog meer motivatie van om naar de sportschool te gaan. ”

anthony 5

Met je beroep help je veel andere mensen. Wat vind je het leukste aan je baan?

” Het mooiste vind ik dat ik mijn aandacht volledig op één persoon kan richten. Iemand motiveren, technieken verbeteren en de resultaten die iemand boekt meemaken, dat is geweldig om daar deel van uit te maken. ‘

Daarnaast heb je ook nog een eigen YouTube kanaal met meer dan 7000 abonnees! Voor de mensen die je nog niet kennen, wat kunnen ze daar allemaal op vinden?

” Klopt! Mijn YouTube kanaal heet: Anthony Kruijver Fitness Via YouTube deel ik vooral veel tips over fitness & voeding. YouTube is momenteel mijn favoriete social media platform. Er staan nu ongeveer 60 video’s op. Alle video’s heb ik overzichtelijk ingedeeld in afspeellijsten met verschillende onderwerpen zoals bijvoorbeeld; Thuis trainen, afvallen/vet verlies, spieropbouw, voeding en buikspieroefeningen. Dit is een klein deel van de onderwerpen die ik behandel. ”

anthony 6

Hoe kwam je er eigenlijk op om een YouTube kanaal te starten?

” Ik volgde zelf al een aantal jaar fantastische Amerikaanse fitness Youtubers. In Nederland viel het me op dat het maar matig was, daar wilde ik graag verandering in brengen en mijn kennis delen! Ik verdiep me al lange tijd in interessante onderwerpen en wetenschappelijke onderzoeken over verschillende fitness en gezondheidstopics. Ik heb er veel informatie uit kunnen halen en dingen uitgeprobeerd. Een aantal voorbeelden hiervan kun je terug vinden in mijn video’s zoals; Intermittent Fasting, Koolhydraten circuleren & trainingsschema’s. ”

anthony 1

In het fitness wereldje draait het natuurlijk veel om eten. Wat is je favoriete eten? 

” Ik kan zelf erg genieten van gezond eten, zoals blauwe bessen en bramen. Mijn favoriete ”cheat foods” zijn California krab sushi & pizza! ”


Zijn er nog andere dromen of doelen die je graag wilt behalen in de toekomst?

” Ik heb veel verschillende dromen en doelen. Ik werk altijd aan mijn korte termijn doelen, zodat ik steeds weer een stapje dichterbij mijn grote doel kom. Op dit moment wil ik mijn YouTube kanaal uitbreiden en de 10.000 abonnees behalen. Daarnaast wil ik ook heel graag iets voor mezelf beginnen. Wat dat precies is weet ik nog niet, maar het wordt in ieder geval iets met gezondheid, sport en voeding. ”

anthony 3

Wat zou je graag mee willen geven aan mensen die het moeilijk vinden om deze levensstijl vol te houden?

” Nummer één: maak tijd! Ten tweede, wees streng voor jezelf in het begin. Probeer je motivatie te behouden. Als je de sport niet leuk vindt is dat erg lastig. Dus zoek iets wat bij je past! En tot slot hou altijd een doel voor ogen en ga er 100% voor. Het harde werk dat je verricht zal het absoluut waard zijn! ”

Wil jij Anthony graag blijven volgen? Dat kan via zijn Instagram & YouTube kanaal!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.