callowfit saus review suikervrij glutenvrij lactosevrij vetarm

Callowfit komt met glutenvrije, lactosevrije & vegan sauzen!

Gezond leven en toch genieten van de lekkere dingen in het leven kunnen heel goed samengaan. Dat laat het merk Callowfit ook weer zien met de sauzen die ze het afgelopen jaar op de markt hebben gebracht. Ze zijn vrij van suikers, vetten, gluten, aspartaam en bevatten nauwelijks calorieën.

 

Gezond genieten van sauzen

Sauzen bestaan vaak grotendeels uit suikers, wat het al bijna onmogelijk maakt om nog gezond te kunnen eten met een beetje saus. Daar was de oprichter van Callowfit ook een beetje klaar mee..

“De duivel zit in de details, elk kind weet dat, dus in de saus, die bijna in elk gerecht zit en uiteindelijk de smaak maakt. Ik dacht: hoe leuk zou het zijn als iedereen in de supermarkt heerlijke sauzen zonder suiker kon kopen! Maar sauzen uit de supermarkt en zelfs de koolhydraatarme sauzen uit de sportschool of internet hebben vaak een slechte reputatie: Zo goedkoop mogelijk geproduceerd, gemengd met additieven en overspoeld met veel suiker of ongezonde suikervervangers zoals aspartaam.”

Callowfit is in het leven geroepen omdat er een saus op de markt moest komen waarvan iedereen kon genieten. Van mensen met een veganistische levensstijl tot mensen met allergieën voor gluten of lactose.

 

callowfit saus review suikervrij glutenvrij lactosevrij vetarm

 

Echt genieten van gezonde sauzen

Dat hebben natuurlijk al heel wat producenten geprobeerd waar te maken. Er waren ook sauzen die redelijk in de buurt kwamen van de ‘normale’ sauzen qua smaak, maar het was het dan vaak toch net niet. Of de sauzen nu gezonder zijn, ze moeten natuurlijk ook wel echt smaken.

We hebben de sauzen van Callowfit mogen testen en heel eerlijk, deze sauzen smaken echt! Ze hebben de juiste dikte zoals je gewend bent van je favoriete saus. Ze zijn erg smaakvol zonder rare chemische nasmaak. De handige knijpfles is over nagedacht. De macro’s zijn ook niet onbelangrijk natuurlijk, gemiddeld bevat een saus per portie slechts 1 kcal, 0 gram vet en 0,1 gram suiker. Zo goed als niks dus ;).  Kortom, goede sauzen die je geld waard zijn. Genieten zonder schuldgevoel zoals ze zeggen is hier zeker van toepassing.

 

callowfit saus review suikervrij glutenvrij lactosevrij vetarm

 

Waar koop je de sauzen?

De sauzen liggen nog niet in de schappen van je supermarkt, maar het bedrijf is hard groeiende omdat ze op kwaliteit gericht zijn en mensen steeds bewuster gaan eten. Waar je de sauzen op dit moment al wel kunt verkrijgen vind je op de website van Callowfit.

 

callowfit saus review suikervrij glutenvrij lactosevrij vetarm

Hier vind je het recept van die lekkere wraps

 

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.