betere bloedcirculatie bodi tek circulation plus active

WIL JIJ EEN BETERE BLOEDCIRCULATIE IN JE BENEN?

Advertisement

Zit je vaak langere periodes stil? Heb je last van onrustige benen ‘s nachts? Wil jij een betere bloedcirculatie in je benen? Dan hebben wij een heel mooi apparaat om je daarbij te helpen! Wij mochten de Bodi-Tek Circulation Plus Active testen en hebben er ook verder onderzoek naar gedaan wat het met je gezondheid kan doen!

Betere bloedcirculatie

Op de verpakking van de Circulation Plus Active staat dat het zou moeten zorgen voor een betere bloedcirculatie in de benen. Maar hoe werkt dat dan? Je brengt wat gel aan (die meegeleverd wordt) op de zool van de voeten en je plaatst de voeten op het plateau. Je voelt elektrische spierstimulatie vanuit de voeten door de onderbenen gaan. Op deze manier worden de spieren voorzien van de zogenaamde elektrische spierstimulatie (EMS). Doordat de spieren afwisselend spannen en ontspannen wordt er een betere bloedcirculatie gecreëerd in je benen.

 

Eigen ervaring

Ik heb het apparaat als erg fijn en gemakkelijk in gebruik ervaren. Het is een licht apparaat met een handvat eraan zodat iedereen het overal bovenop kan leggen of ergens onder kan schuiven om te bewaren. Je zet het apparaat op de grond waar je wilt gaan zitten (onder de tafel in mijn geval) en je plugt de stekker in het stopcontact. Ik bracht wat gel aan op de zool van mijn voeten en plaatste deze op het apparaat.

Met de afstandbediening kon ik handig het apparaat aanzetten en de intensiteit omhoog brengen. Ik voelde in het begin vrij weinig en toen ben ik het niveau verder omhoog gaan brengen. Je voelt de schokjes vanuit je voet door je been heengaan en ik moet zeggen dat is best wel een lekker gevoel! Ik vond het zeker geen straf om achter mijn laptop te zitten werken met mijn voeten op het apparaat. De spieren voelde ik meer aanspannen en ontspannen hoe hoger ik de intensiteit zette. Ik kon gewoon lekker doorwerken, het stoorde me totaal niet. Ik vond het juist een fijn gevoel.

Ervaringen van anderen

Maar omdat ik bijna elke dag in de sportschool te vinden ben en ook bijna dagelijks een goede wandeling maak in het bos krijgen mijn benen voldoende beweging en inspanning. Daarom viel er voor mij weinig op te merken aan de effecten van het apparaat buiten dat het fijn aanvoelde. Ik ben wat gaan zoeken op het internet en kwam wat positieve reviews tegen.

Meerdere personen gaven aan last te hebben van RLS (rusteloze benen syndroom). Ze hadden het apparaat aangeschaft en ze ervoeren het apparaat als de oplossing voor dit probleem. Ze hadden geen last meer van rusteloze benen ‘s nachts waardoor ze een betere nachtrust hadden. Één zei zelfs: ‘Had ik dat eerder geweten. Nu ik deze Body-Tek gebruik kan ik tot nu toe rustig en
heerlijk slapen. Het apparaat is het geld waard en geeft rust.’ Een ander zei: ‘Merkte gelijk het verschil. Minder opgezette voeten en benen.’

Conclusie

Je kan het apparaat makkelijk gebruiken als je zit achter je laptop net als ik. Als je tv kijkt of elke andere zittende activiteit die je doet op een dag. De afstandbediening laat je gemakkelijk het apparaat doen wat jij wilt zonder te hoeven bukken om bij de knoppen te komen. Ik denk dat iedereen ten eerste meer beweging zou moeten krijgen op een dag, maar dat dit zeker een goed apparaat is om je benen nog een extra boost te geven. Mensen die veel zittend werk verrichten of mensen die last hebben van RLS zouden dit apparaat zeker kunnen gebruiken. Hier kan je het apparaat bestellen.

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

  • Op zoek naar op maat gemaakte schema’s voor voeding & training? Stuur een mailtje naar cynthia@gymjunkies.nl.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.