student aesthetics

5 Random Questions: Merijn @student_aesthetics

Deze week 5 random vragen aan online personal trainer & YouTuber Merijn, op social media beter bekend als Student Aesthetics. Hij is echt een inspiratie als het gaat om je dromen volgen! 

student aesthetics

Wat wilde je worden toen je klein was?

” Sinds een jaar of 12 wist ik dat ik later eigen baas wilde zijn. Wat voor soort bedrijf/branche dat zou zijn wist ik nog niet. Een restaurant, een hotel, eigen pretpark, ik heb er allemaal over gefantaseerd. Uiteindelijk is het een online business geworden, maar ik heb nog wel intenties om meerdere (fysieke) bedrijven te starten in de toekomst! Acteur in Hollywood was ook altijd mijn droom, maar dat leek me toen niet realistisch genoeg. Wie weet…”

Wat vind je het mooiste lichaamsdeel van een vrouw?

” Ik ben een echte booty man, daar hoef ik geen doekjes om te winden 😉 . ”

Wat is het leukste wat jou het afgelopen jaar is overkomen?

” Eigenlijk alles wat met het succes van mijn bedrijf te maken heeft. Afgelopen jaar is mijn social media hard gegroeid (Van 5K naar bijna 90K subscribers op YouTube). Ik heb mijn opleiding kunnen stoppen om dit fulltime te doen, veel gereist, toffe mensen ontmoet en samenwerkingen gedaan met (internationale) YouTubers waar ik jaren geleden al tegenop keek. Beste jaar uit mijn leven so far! Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en in dat proces honderden mensen kunnen helpen, en waarschijnlijk zelfs duizenden via YouTube. Soms lijkt het alsof ik in een soort droom zit, ook omdat het allemaal zo snel is gegaan. Ik geniet er volledig van en ik vind het prachtig dat ik een community opgebouwd heb die mij volledig supporten in alles wat ik doe. Het leukste moment dit jaar was toch wel de meetup die ik met mijn fans heb gedaan waarbij zo’n 150 mensen langs kwamen om me te ontmoeten. Toen besefte ik eigenlijk pas hoe ver ik ben gekomen! ”

student aesthetics

Wat doe je het liefste als je vrije tijd hebt?

” I love festivals! Dit is ook vrijwel het enigste wat ik zie als mijn vrije tijd, want verder ben ik eigenlijk meestal aan het werk. Ik zorg dus altijd dat ik tijd vrijmaak voor toffe festivals want hier kan ik echt van genieten en dan kan ik ook goed tijd besteden met mijn vrienden. Ik ben dan ook blij dat ik in Nederland woon waar dit echt leeft, en in de zomer pak ik vaak elke week een festival met mijn squad. ” 

student aesthetics

Wat is het engste wat je ooit gedaan hebt?

” Een paar jaar geleden ging ik skydiven in Amerika en toen stond ik toch wel even flink te shaken een paar kilometer hoog in dat vliegtuig. Van tevoren moest ik een video bekijken en een agreement tekenen waarin werd uitgelegd dat ik niet verzekerd was als ik dood zou gaan of ledematen kwijt zou raken. Erg fijn alllemaal haha. Wel was dit tegelijkertijd een van de tofste dingen die ik ooit gedaan heb en ik wil het snel nog een keer doen! ”

Je kunt Merijn blijven volgen via zijn Instagram, Facebook of Youtube kanaal!

Wij mogen in samenwerking met de auteur van FitChef gratis recepten weggeven! Klik hier om jouw gratis receptenboek te ontvangen.
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.