gymjunkie lifestyle plan lotte transformatie

40 KG AFGEVALLEN – UPDATE LOTTE #2

I DID IT! Ik stond vanmorgen op de weegschaal en ben 40 kg afgevallen in het totaal. Dit had ik nooit durven dromen, dat dit mij zou lukken! Ik heb zo vaak geprobeerd om af te vallen en elke keer was ik na 1 week terug bij af. Wat ben ik blij en trots op mezelf! En sinds ik het GymJunkie Lifestyle Plan volg gaat het weer als een speer! Poof! Weg plateau!

MIJN EERSTE TWEE WEKEN MET HET GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN

Ik was zo bang om niet af te vallen én zelfs aan te komen toen ik met het GymJunkie Lifestyle Plan begon. Want het was veel meer eten, dan dat ik van mijzelf mocht eten. Ik besloot twee weken niet op de weegschaal te staan. Ik ken mezelf, als iets niet gaat zoals verwacht, grijp ik in. Dat wilde ik niet. Ik wilde mezelf niet saboteren.

Na de eerste week kon ik mijzelf niet meer inhouden, toch maar op de weegschaal. Ik sprong bijna een gat in de lucht: 2,2 kg eraf! Ik zat al 3 weken vast op een plateau, dus dit kwam totaal onverwacht. Beginnersgeluk misschien?

Nee, hoor! De tweede week was er 1,5 kg er af. Ondanks dat ik afgelopen weekend, lekker ‘gecheat’ heb. Ik ben nu precies 40 kg afgevallen!

gymjunkie lifestyle plan lotte transformatie

WAT EET IK?

Het is zo fijn om terug rijst, aardappels, brood en pasta te mogen eten! Het plan, heeft totaal andere structuur dan het dieet wat ik eerst volgde. Veel minder beperkingen en restricties. Ik heb het idee, dat als ik dadelijk op mijn streefgewicht zit, dit plan écht een rode draad geeft, over hoe ik een gezonde levensstijl kan aanhouden.

Het fijne, ook met de dagmenu’s is dat je veel kan wisselen. Zo heb je echt eten, wat jij lekker vindt en ben je niet beperkt doordat je persée dit of dat moet eten.

Elke ochtend eet ik een schaaltje magere kwark met fruit, ’s middags drie crackers met beleg en ’s avonds wat er bij ons thuis op het menu staat. De tussendoortjes wissel ik elke dag af, maar ik heb een obsessie gekregen met rijstwafels en smeerkaas. Ik vind dit toch zo’n lekker combi. En ’s avonds, gaat een schaaltje Breyers ijs in de smaak Peanut butter (mijn favo smaak) er ook wel in. Mag allemaal!

Afgelopen zaterdag heb ik voor de eerste keer in lange tijd een ‘cheatmeal’ gegeten. Want ook dat mag! En als ik cheat wil ik het wel gelijk goed doen. Dus ik heb lekker twee borden friet gegeten mét mayo, een frikandel en stoofvlees. Oeps…

VALLEN EN …. NIET OPSTAAN

Het hele gezin zou mee doen met het plan, althans dat was de bedoeling. Toch was het moeilijk voor mijn vader en stiefmoeder, om de snacks en de borrels te laten staan. Mijn stiefmoeder is in een week 0,9 kg afgevallen, ondanks dat ze toch genoten heeft van een paar wijntjes in het weekend. Mijn vader niks, maar dat was te verwachten. Biertjes zijn niet nou niet écht dieet vriendelijk.

De tweede week, kwam er niks van, zoals dat bij veel mensen zo gaat. De eerste week enthousiast, gedreven en vastberaden om af te vallen. De tweede week ‘geen zin’ meer. Het is belangrijk, bij elke verandering die je in je leven wilt maken, het ten eerste écht te willen. Je moet het écht graag willen en je moet er iets voor over hebben. “Ik wil graag veel geld verdienen, maar ik wil er niks voor doen” dat gaat ook niet werken.

Geloof ook in jezelf! Geloof dat jij kan bereiken, wat jij graag wilt bereiken. Je wilt het, je wilt er moeite voor doen, je hebt er iets voor over. Waarom zou het dan niet lukken? Op het moment dat jij jezelf verteld ‘dit kan niet ik niet’. Waarom zou je het dan nog proberen? Hoe vaker je deze gedachte hebt, hoe meer je dat gaat geloven, in plaats van te geloven dat je het wél kan. Dat is ook naar mijn mening, waarom veel mensen beginnen met een ‘dieet’ en vervolgens na een week stoppen.

Rome wasn’t build in one day. Waarom verwacht jij van jezelf dit wel?

Liefs, Lotte

Je kunt Lotte volgen via Instagram of haar eigen website www.fitmetlotte.nl . 

Check haar eerste video op Youtube!

SNEL AFVALLEN | 35 KG IN 5 MAANDEN 😱 | MIJN ERVARING + TIPS

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.