gymjunkie lifestyle plan, afvallen, gezond afvallen

15 KILO AFGEVALLEN – MIJLPAAL MELANIE’S JOURNEY

Afvallen is niet altijd makkelijk en dat komt vaak omdat we te streng voor onszelf zijn. Melanie volgt het Lifestyle Plan en ze gaat er enorm goed op. Met het Lifestyle plan creëer je je eigen levensstijl en lukt het je dus om het goed vol te houden. Melanie is tot nu toe al 15 kilo afgevallen en geeft je een paar tips die haar fitjourney nog leuker maken!

Dinsdag was het feest, want ik had de -15 kilo mijlpaal bereikt🖤.

Ik ben nog altijd blij dat ik aan het programma ben begonnen. Ik voel me goed en energiek, iets wat ik een tijdje lichamelijk niet gevoeld had. Ik merk dat er weer wat meer ruimte komt in de shirtjes die laatste tijd wat strakker zaten en ook mijn moeder zei laatst: “we moeten weer een nieuwe broek halen, want deze lubbert bij je benen” haha.

En als ik dan een ‘Oprah-word-of-wisdom’ mag spreken, wil ik jou iets meegeven.. Iets waarvan ik zeker weet dat je op een later moment nog eens aan mij zal terugdenken.

 Maak het inzichtelijk

En dan bedoel ik niet dat je meteen mijn voorbeeld moet opvolgen en 15 kilo aan suiker in huis moet halen (Meid, gaat het?), maar dat kan je ook anders doen.

Maak inzichtelijk wat je bereikt hebt. Of je nou 5 of 50 kilo wilt afvallen, maak een goede voor-foto van jezelf, zodat je er later ook een tussen- of na-foto naast kunt zetten.

Ik vind die verschillen heerlijk om te zien, ook bij anderen, omdat er vaak bij staat ‘Goh ik zag het zelf pas écht toen ik deze foto’s naast elkaar zette”. Gun jezelf dat momentje over een tijdje en maak die foto’s 😉.

En meet jezelf van tevoren op. De omtrek van je nek, borst, taille, heup, been, arm, het kan allemaal. Het is heel erg leuk om te zien wat het verschil in centimeters is. Ook wanneer de weegschaal misschien even niet meer wil, zou het kunnen zijn dat er in centimeters nog steeds iets veranderd aan je lichaam. Dit zou toch zomaar weer voor de motivatie kunnen zorgen om door te zetten op de moeilijke momenten.

Ook nieuwsgierig geworden naar het Gymjunkies lifestyle plan? Met ‘melanie10’ ontvang je 10% korting op het plan.

En ben je nieuwsgierig naar mijn reis, dan kun je mij op Instagram vinden onder: www.instagram.com/melsss__ 

______________

 Liefs, Mel

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.