workout vragen rowan hoeb

10 WORKOUT VRAGEN AAN @ROWANNHOEB

Deze keer hebben we Rowan 10 workout vragen gesteld. Zoals je hieronder zal lezen is Rowan een echte doorzetter, ze is maar liefst 14 kilo afgevallen. Niet alleen de buitenkant is veranderd, maar ook haar mindset en zelfbeeld is compleet anders. Wat een inspiratie! 

1. Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Ik doe nu 3 jaar aan krachttraining. Voorheen deed ik altijd al wel iets van sport, maar nooit zo serieus. Door een vervelende periode kwam ik steeds meer aan. Ik heb nog nooit zoveel gewogen en wilde graag die kilo’s weer kwijt! Toen leerde ik dus 3 jaar geleden mijn vriend kennen die zelf bijna dagelijks in de gym te vinden is. Hij motiveerde me om het ook te doen en de resultaten mogen er zijn: -14 kg! Hierna werd het echt mijn passie en train ik vooral voor mijn plezier.

workout vragen rowan hoeb

2. Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?
Benen! Ik train ze dan ook in verschillende dagen – een quad day en een glutes & hammies day. Ik vind mooi gespierde benen en billen heel mooi om te zien bij andere vrouwen en werk er zelf ook hard voor om dit resultaat te bereiken.
3. Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

Vandaag was quad day en eindigde ik met leg extensions. Lekker de beetjes laten branden!

workout vragen rowan hoeb

4. Welke muziek luister je tijdens je workout?

Dit varieert per training haha. Zo luister ik tijdens een heavy legday graag naar hardstyle/hardcore. Dat geeft altijd een extra zetje om lekker te knallen tijdens een squat. Daarnaast luister ik ook vaker naar Reggaeton, maar soms ook lekker foute Nederlandse urban.

5. Train je liever samen of alleen?
In principe altijd alleen, maar vind het ook altijd leuk en motiverend om met iemand samen te trainen. Ik heb via Instagram heel wat lieve meiden leren kennen en heb dan ook geregeld fitdates gehad. Lekker samen trainen en eten! Werkt altijd extra motiverend, mensen met dezelfde passie.
6. Hoeveel dagen train je in de week?
5 à 6 keer week is het streven en dat haal ik vaak wel. Maar het is ook wel eens minder, als ik het bijvoorbeeld druk heb of gewoon geen motivatie heb. Dan haal ik toch altijd nog wel 4 dagen.
workout vragen rowan hoeb
7. Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Zoals je hierboven al kon lezen: JA! Je kunt niet 365 dagen per jaar even veel zin en motivatie hebben. De ene keer push ik mezelf om toch te gaan en voel ik me achteraf heel blij dat ik het toch geflikt heb. De andere keer geef ik er aan toe en kruip ik lekker onder een dekentje op de bank. Balans zal ik maar zeggen haha.

8. Train je vooral voor de buitenkant, je gezondheid of allebei?
Meer voor de binnenkant, maar de veranderde buitenkant is een mooie bijkomstigheid. Ik heb me lange tijd door mijn hoge vetpercentage onzeker gevoeld. Nu voel ik me zo sterk door alles wat ik afgelopen jaren overwonnen heb en dus stukken zelfverzekerder. Na heel wat kilo’s te zijn kwijtgeraakt en de spiermassa die ik heb opgebouwd, ben ik ook zeer zeker trots op mijn shape!
workout vragen rowan hoeb
9. Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?
Geen supplementen. Ik probeer voor mijn training iets eiwitrijks te eten, zodat mijn spieren beter beschermd worden tijdens een zware training. Na mijn training eet ik een grote maaltijd zoals lunch of avondeten. Hierin eet ik veel koolhydraten en eiwitten zodat mijn verloren energie weer aangevuld wordt.
10. Waar koop je jouw workout kleding het liefst?
GYMSHARK! 3 jaar geleden had een vriendin één legging teveel besteld en mocht ik deze overnemen. Sindsdien ben ik echt verliefd op het merk en heb ik er misschien iets teveel centjes aan uitgegeven #oeps.
Je kunt Rowan op Instagram volgen!@rowannhoeb
gymjunkie lifestyle plan, schema's vet verliezen, schema afvallen, gezond afvallen

 

1 Reactie
  • Marit
    Geplaatst op 14:31h, 30 mei Beantwoorden

    Wauw wat knap, 14 kilo! En wat een prachtige shape heb je nu!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.