10 workout vragen aan @tessa_priscilla

10 workout vragen aan Tessa!

Hee guys! Afgelopen 2 maanden heb ik mijn fit-journey en eetdagboek met jullie mogen delen. Dit keer beantwoord ik 10 workout vragen!

 

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

“Ik ben inmiddels zo’n 14 maanden geleden begonnen aan mijn fit journey,  samen met de hulp van Cynthia. Mijn hele leven ben ik actief geweest en veel gesport, alleen toen helaas door omstandigheden moeten stoppen. In deze periode heb ik mijn lichaam erg zien veranderen en was hierdoor zo teleurgesteld en verdrietig geworden dat er echt iets moest gebeuren!”

Je kunt hier lezen hoe het is begonnen

 

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

“Haha! Dat is voor mij een hele makkelijke. Sowieso mijn billen! Hier begin ik de week ook mee om lekker te kunnen starten met iets wat ik leuk vind. Vaak later in de week herhaal ik deze groep nog een keer.”

 

10 workout vragen aan @tessa_priscilla

 

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

“De abduction machine,  lateral mini band walk, goblet squat en donkey kicks doe ik eigenlijk altijd, daarbij wissel ik wat oefeningen af.”

 

 

Welke muziek luister je het liefste tijdens je workout?

“Dit hangt heel erg af van mijn ‘mood’ en welke spiergroep ik ga trainen. Billen en buik vind ik heel leuk om te doen dus muziek hoeft mij dan geen extra ‘boost’ te geven, meestal luister ik dan naar urban of dancehall. Bij bijvoorbeeld armen of rug heb ik meer up-tempo beats nodig om er goed in te komen, dit train ik minder graag!”

 

Train je liever samen of alleen?

“Dit vind ik echt een moeilijke! Ik denk opzich liever alleen, omdat ik dan lekker mijn eigen gang kan gaan. Maar zo af en toe met iemand samen trainen werkt voor mij wel vernieuwend om niet in een ‘comfort zone’ of zelfde ritme te blijven.”

 

Hoeveel dagen train je in de week?

“Afgelopen maand ben ik vijf keer per week gegaan. Toen ook begonnen met droog trainen en dan ben ik altijd wat strenger voor mezelf. Moet wel zeggen dat ik nu een periode heb waarin ik er ook weer helemaal in zit. Het kan best dat ik over een aantal weken terug zak naar vier keer per week.”

 

10 workout vragen aan @tessa_priscilla glute

 

Wat doe je als je niet meer zo gemotiveerd bent?

“Ja shit, wat ik dan doe? Balen van mezelf haha! Ik kan er nooit zo goed mee omgaan eerlijk gezegd. Ik ben echt iemand die super streng is voor zichzelf en dan boos word als ik geen zin heb.. juist omdat het mijn eigen doel is. Niet gaan is geen optie, dus toch met tegenzin de sportschool in! Eenmaal gekletst te hebben met het personeel wat inmiddels vrienden zijn geworden en een aantal oefeningen verder komt het plezier vanzelf weer.”

 

Train je vooral voor de buitenkant of voor je gezondheid?

“In eerste instantie toch wel voor de buitenkant. Ik was echt niet blij met mezelf! Maar ik merk ook verschil voor mijn gezondheid, nu achteraf vind ik dat belangrijker! Ik ben gelukkiger met mezelf, dit geeft mij emotioneel gezien veel meer rust. En lichamelijk heb ik minder pijntjes, val sneller in slaap en heb meer conditie.”

 

Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

“Ik neem af en toe als snack een eiwit reep en na elke training neem ik een whey protein shake van XXL. That’s it! Ik heb trouwens één keer Pre-workout genomen tijdens een training.. Had mijn bidon mee gegeven aan een vriend, ik dat dus braaf opdrinken, wist ik veel! Heel mijn gezicht aan het prikken, omygod! Nooit meer! Ik bleef krabben als een gek.. Iets later begonnen mijn voeten en handen te tintelen, mijn focus was totaal weg.. en nadat ik ook zo slecht inslaap viel wist ik zeker dat het niks voor mij was!”

 

10 workout vragen aan @tessa_priscilla incline side bend

 

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

“Na heel veel leggings te hebben geprobeerd ben ik bij deze uitgekomen van XXL. Heb hem in meerdere kleuren. Ik ben niet zo groot dus het is voor mij heel moeilijk om een passende legging te vinden die overal netjes aansluit en niet te lang is. Daarnaast schijnt 90% van de leggings bij mij vaak door. De top die ik op de foto aanheb is heel basic maar daarom makkelijk bij meerdere leggings te combineren. Heb de top in het wit, zwart en groen van de H&M. Laatst bij JDsports ook wat leuke items gekocht.”

Wil je ook graag schema’s op maat met of zonder whats app coaching?

Bekijk dan onze succesverhalen of mail naar cynthia@gymjunkies.nl voor meer informatie!

Je kunt Tessa volgen via Instagram!

 

body&fit

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.