workout

10 WORKOUT VRAGEN AAN SAMARY

We weten allemaal dat sporten goed is voor je gezondheid, voor ieder van ons. We houden ervan om elkaar op deze manier te motiveren, zodat je lekker in beweging blijft. Wij willen jullie graag elke week inspireren met één persoon die jou kan helpen wat extra motivatie te krijgen bij het bewegen. Dit is vandaag Samary!

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

Ik train nu ongeveer 3 jaar serieus en gestructureerd. Ik leefde daarvoor erg ongezond, ik feestte erg veel en ik at door en door slecht. Ik had geen routine en mijn motivatie was laag. Na mate ik het begon te merken en vooral ook te zien wist ik dat er een moment moest komen dat de knop om moest, en dat gebeurde! Tot heden zou ik niet anders willen en ik heb nu zeker zo’n 3 jaar de smaak te pakken op fitness gebied.

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

Mijn workouts bestaan voornamelijk uit push/pull/fullbody. Ik vind het juist leuk om meerdere spiergroepen te trainen maar als ik toch moest kiezen zou ik voor borst gaan! 

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

De laatste oefening voor borst was toevallig de seated cable fly. Dit is een van m’n favoriet. Je kunt je borst lekker squeezen en je kunt door een goede houding een goede pomp krijgen!

workout

Welke muziek luister je tijdens je workout?

Tijdens mijn workout luister ik eigenlijk altijd rawstyle/hardcore. Dit is puur om die adrenaline nog net wat meer te boosten. Dit is uiteraard nodig om vervolgens de gym helemaal te slopen.

Train je liever samen of alleen?

Ik train het liefst alleen. Dit is voor mijn gevoel voor mijn concentratie, focus en uithoudingsvermogen beter. Uiteraard is het wel eens leuk om met iemand te trainen. Alleen dit beperk ik wel, omdat ik weet dat eenman voor mij altijd het beste werkt!

Hoeveel dagen train je in de week?

Momenteel train ik 5 dagen per week. Ik heb 3 fullbody trainingsdagdelen. Uitzonderlijk train ik 6x per week. 

Ben je wel eens je motivatie kwijt en zo ja wat doe je dan?

Uiteraard ben ook ik wel eens mijn motivatie kwijt. De kracht is dan om te zoeken wat het probleem is. Vaak is het zo dat ik mezelf altijd kan motiveren zolang er maar doelen zijn. Dit zorgt ervoor dat een stemmetje in mijn hoofd mij altijd toespreekt. Ook in tijden als ik even geen motivatie heb. Wanneer ik eenmaal dan toch geweest ben, voel ik me goed en meer voldaan dan normaal gesproken!

workout

Train je vooral voor een mooi lichaam, je gezondheid of allebei?

Uiteindelijk is het een totaal plaatje. Ik train om gezond te blijven en de bonus die ik er dan bij krijg is dat ik niet alleen mijn gezondheid maar ook mijn physique er sterker van wordt. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen!

Wat neem je voor supplementen en/of voeding voor, tijdens en na je training?

Ik ben zelf niet zo van de supplementen omdat ik vind dat je eigenlijk al je benodigde voedingsstoffen uit je voeding kan halen. Dit probeer ik dan ook zoveel mogelijk te doen. Het enige wat ik wel gebruik is whey isolaat eiwitten om wat makkelijker aan mijn eiwitten te komen en iedere dag 1 schep creatine.

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

Ik train zelf erg graag in Under Armour fitness shirtjes of in tanktops van Vanquish of Gorilla wear. Ouderwets een simpele joggingbroek en een oversized hoodie vind ik ook top!

Je kunt Samary volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.