10 workout vragen aan @csharonbeck_

Wij coachen Sharon al bijna een jaar en we zijn zo trots op haar resultaten. Ze is echt een doorzetter en heeft helemaal haar eigen weg gevonden in haar gezonde levensstijl. Deze week hebben we haar 1o workout vragen gesteld!

Hoelang train je al? En wat was de reden dat je bent gaan sporten?

‘Ik train ongeveer twee jaar. Het eerste jaar was voornamelijk een beetje voor mezelf en het afgelopen jaar heb ik getraind met de schema’s van Gymjunkies. Ik ben hier mee begonnen omdat ik het trainen steeds leuker begon te vinden en er het meeste uit te halen.’

Welke spiergroep vind je het leukst om te trainen?

‘Sowieso de benen en billen, ik vind het heerlijk om dit lekker zwaar te trainen en je hebt er zoveel verschillende oefeningen voor!’

Welke oefeningen deed je tijdens je laatste workout voor die spiergroep?

‘Leg presses, squats en walking lunges! Deze staan bijna altijd in mijn schema. Walking lunges pak ik het liefst als laatste oefening om dan helemaal kapot te gaan!’

Welke muziek luister je het liefste tijdens je workout?

‘Ik heb altijd mijn nano ipod in tijdens het sporten. Ik vergeet hem alleen heel vaak aan te zetten! Ik ben dan erg geconcentreerd en vergeet het gewoon. Maar heb ik hem wel aan dan is het ook echt een mix van alle stijlen door elkaar heen.’

Train je liever samen of alleen?

‘Doordeweeks train ik het liefst alleen. Dit gaat toch sneller dan dat je samen traint. In het weekend vind ik het fijn om samen te trainen, dit motiveert toch altijd!’

Hoeveel dagen train je in de week?

‘Ik train op dit moment vier tot vijf keer in de week. Vier keer in de week doe ik echt krachttraining en de vijfde keer doe ik vooral enkele buikspieroefeningen en HIIT-training.’

Wat doe je als je niet meer zo gemotiveerd bent?

‘Mijn sportkleding aantrekken! Dit motiveert mij om toch te gaan. Het is tenslotte maar een uurtje dus waarom zou je niet gaan?’

Train je vooral voor de buitenkant of voor je gezondheid?

‘Toch beide, ik vind het fijn om door het sporten fit en gezond te zijn, maar vind het toch fijner om op deze manier in de spiegel te kijken en een extra taartje ofzo te kunnen eten.’

Wat neem je voor supplementen of voeding voor, tijdens en na je training?

‘Ik gebruik tijdens mijn workouts de BCAA’s van Womensbest. Ze hebben een heerlijke ijsthee smaak en die gebruik ik het liefst tijdens het sporten. Daarnaast gebruik ik regelmatig de Pre-workout van Womensbest en een Eiwitshake na het sporten. Verder probeer ik zoveel mogelijk uit mijn voeding te halen.’

Waar koop je jouw workout kleding het liefst?

‘Mijn favoriete merk is echt Gymshark. Ik heb geloof ik meer sportkleding van dit merk dan gewone kleding in de kast liggen!’ #jekuntnooitgenoeghebben

Wil je meer zien van Sharon? Je kunt haar volgen op Instagram of lees haar eetdagboekje op onze website. 

fitchef turbo deel 1 recepten boek 2018

FitChef Combo €49,95

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.