ZALMPASTA MET BOURSIN

Vanavond is het kerstavond en willen we graag gaan genieten van de gezelligheid en wat lekkers eten. Dat is zeker mogelijk en ook nog eens op een gezonde manier, met dit makkelijke recept van Melanie! 

Ik denk dat we hem inmiddels allemaal wel enorm voelen; de quarantaine. En wat doen we als we ons vervelen? COMFORT ETENNNN! Nee dat doen we niet meer vriendin!⠀⠀ ⠀

Hebben jullie ook moeite om je nu aan je voedingsschema/eetpatroon te houden? En zeker nu met de decembermaand? Ik wel, in alle eerlijkheid. Wil het een soort gezellig maken voor mezelf. De hele dag door. Maar ja dat is natuurlijk vooral garantie voor kort geluk en niet op langere termijn. Herkenbaar?

ZALMPASTA MET BOURSIN 👉🏼 klaar in 10 min en voor drie porties
  • 150gr volkoren spaghetti
  • 1 grote zak spinazie (of 2) / 1 pak diepvries spinazie
  • 1 rode paprika
  • 2 uien
  • Peper, zout en 2 tenen knoflook
  • 250gr gerookte zalm
  • 1 bakje Boursin Cuisine light (240gr)

Kook de volkoren spaghetti of andere gekozen pasta volgens de beschrijving. Pers de knoflook, snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Verwarm in een grote pan een beetje olie en bak de ui, paprika en knoflook wat aan. Voeg de spinazie toe en laat het bakken tot alles geslonken is. Voeg peper en zout toe en daarna ook de Boursin cuisine. Goed mengen en daarna de spaghetti erbij. Je kan er voor kiezen om de zalm er ook al doorheen te doen, maar ik leg die er op het bord pas bovenop, koud en in rolletjes. Smakelijk!

Voedingswaarden per portie:

KCAL: 410 / EIWITTEN: 26 / VETTEN: 15.5 / KOOLHYDRATEN: 38.5

Gewoon lekker kunnen blijven eten en toch afvallen? Begin met het Gymjunkie Lifestyle Plan!

Ik ben inmiddels al 19 kg kwijt  en met code ‘melanie10’ ontvang je ook nog eens 10% korting op het plan. Ben je nieuwsgierig naar mijn afvalreis of nog meer recepten, dan kun je mij op Instagram vinden. Zou het leuk vinden om je daar terug te zien!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.