transformatie, succesverhaal, gymjunkies, pascalle_fit, gymjunkie van de maand

Gymjunkie van de maand: Pascalle

Hallo allemaal!

Wat een inspirerende verhalen om hier te lezen op de website. Super leuk om mijn verhaal hier te mogen delen. Gymjunkies bedankt dat jullie mij hebben benaderd!

Ik ben Pascalle en ik ben 27 jaar. Op dit moment ben ik sinds 2 maanden bijna elke dag in de sportschool te vinden en let ik enorm goed op mijn voeding. Ik heb nu even een tussenjaar met mijn opleiding maatschappelijke zorg en daardoor werk ik nu fulltime bij de Mac Donalds. Ook als fit girl lukt dat heel goed hoor hahaha.

transformatie, succesverhaal, gymjunkies, pascalle_fit, gymjunkie van de maand

Vroeger had ik als kind een normaal postuur en was ik altijd aan het sporten. Ik deed aan Judo en dat vond ik hartstikke leuk. Op een latere leeftijd ben ik het huis uit gegaan en gaan samenwonen. Vanaf dat moment stond het sporten op een laag pitje met terzijde tijd dat langzaam de kilo’s eraan kwamen. Met mijn lengte van 1.58m viel dat een stuk sneller op.

transformatie, succesverhaal, gymjunkies, pascalle_fit, gymjunkie van de maand

Toen kwam er een moment dat ik helemaal niet meer lekker in mijn vel zat en er klaar mee was om zwaar te zijn. Ik moest echt afvallen maar hoe maak je een begin? Vanaf dat moment ben ik langzaam aan weer begonnen met bewegen. Dit deed ik in de sportschool door middel van cardio en door te stoppen met suikers te nuttigen. Geleidelijk aan begon ik resultaat te zien en dat motiveerde mij nog meer en daar werd ik enorm enthousiast van! Nadat ik wat kilo’s kwijt was geraakt ging ik op voetbal en daarnaast ging ik ook nog naar de sportschool. Doordeweeks was ik erg streng met mijn voeding maar in het weekend was ik daar niet zo consequent in.

transformatie, succesverhaal, gymjunkies, pascalle_fit, gymjunkie van de maand

Wat ik aan het begin al aangaf is dat ik nu sinds 2 maanden zeer actief bezig ben met krachttraining, cardio en voeding. Ik heb hier nu mijn balans in gevonden en heb dit gedaan door heel veel te lezen en dingen op te zoeken en echt te kijken naar wat er bij mijn lichaam past, want ieder lichaam is tenslotte anders. Zoals veel mensen zullen herkennen heb ik ook mijn momenten dat ik eigenlijk geen zin heb om te sporten en op mijn voeding te letten. Daar struggle ik soms nog steeds mee. Wat ik met jullie wil delen is dat het echt mogelijk is om af te vallen en te veranderen mits je er echt voor 100% achter staat door te bewegen en door op je voeding te letten. Ik hoop met mijn verhaal mensen te kunnen inspireren die nu staan waar ik ook heb gestaan.

transformatie, succesverhaal, gymjunkies, pascalle_fit, gymjunkie van de maand

Het sporten is echt mijn levensstijl geworden en ik kan me niet bedenken wat ik zonder zou moeten! Ik ben nog steeds dagelijks bezig om mijn doelen te bereiken en om nog fitter en strakker te worden. Maar ik voel me nu al super goed en zit heerlijk in mijn vel.

Mocht je geïnteresseerd zijn hoe ik verder mijn doelen ga bereiken of heb je motivatie nodig dan kun je me volgen op Instagram @pascalle_fit .

Liefs,
Pascalle

*8 weekmenu’s voor vet verlies! Meer weten over het Gymjunkie Lifestyle Plan? Check het hier. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.