Renee

SUCCESVERHAAL VAN RENEE

Renee is maar liefst 30 kilo afgevallen met het Lifestyle Plan! Zo ontzettend knap en zijn we super trots op haar. Mede door het plan is ze gaan inzien dat het grootste deel van het afvallen draait om mindset.

Ik ben altijd een wat steviger meisje geweest. Of het in mijn genen zit, het onbewuste aangeleerde eetgewoontes zijn of dat het gewoon pech is.. Geen idee. Toen ik 20 was, ben ik ruim 25 kilo aangekomen in 1,5 jaar tijd.

MIJN VERHAAL

Hoe dit kwam? Ik had echt geen rem meer als het aankwam op mijn eten. Ik at alles waar ik zin in had en wanneer ik daar zin in had. En door persoonlijke omstandigheden maakte het mij ook niet uit hoe ik er uit zag.  Ik was in deze tijd namelijk onwijs depressief en gebruikte eten als een excuus voor mijn gevoelens. Ik dacht dat eten voor mij het medicijn was om me beter te gaan voelen. Maar het tegendeel werd al snel bewezen.  Ik ging me alleen maar slechter voelen, omdat ik steeds minder blij werd met wie ik was en ben daardoor mezelf volledig kwijtgeraakt.

Renee

Totdat in 2018 er bij mij een knop om ging. Er moest iets gebeuren! Ik wilde namelijk weer gezond worden en me fijn voelen in mijn lichaam, oprecht trots zijn op mezelf. Zo heb ik van alles geprobeerd: het keto dieet, calorieën tellen, maaltijden schrappen, alleen nog maar gezonde producten eten.. Ik wist het op een gegeven moment niet meer. Tot ik uiteindelijk bij het Lifestyle Plan uit kwam van Gymjunkies.

Eindelijk had ik iets gevonden wat werkte voor mij. Waarom? Mede door dit plan ben ik erachter gekomen dat het probleem bij mij echt psychisch (mentaal) was. Ik zat niet goed in mijn vel en daardoor koos ik voor de verkeerde eetgewoontes.

Renee

Door dit plan ben ik er uiteindelijk in geslaagd om maar liefst 30 kilo af te vallen! Gymjunkies is het echt voor mij. Ik kan weer eten wat ik wil, zonder me schuldig te voelen; Ik zit weer lekker in mijn vel (letterlijk) en ben trots op wie ik vandaag de dag ben. Ik sport nu regelmatig met veel plezier en geef mijn lichaam de liefde en aandacht die het verdient.

Als ik het kan, kan jij het ook! 

Liefs, Renee

Neem een kijkje op Renee haar Instagram

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.