gymjunkie lifestyle plan, afvallen, transformatie, online coaching, succesverhaal

Succesverhaal – Jolanda

Jolanda leerde ik kennen via mijn werk. Ze is een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ik had veel bewondering voor haar hoe ze alles doet met de kinderen & haar carrière. Ze wilde graag haar overtollige kilo’s kwijt, meer energie en zich weer fit voelen. Inmiddels is ze 17 kilo kwijt met onze schema’s en ik ben super trots op haar dat ze altijd heeft doorgezet en een sterke mindset wist te creëren. Vandaag deelt ze haar verhaal met jullie!

gymjunkie lifestyle plan, afvallen, transformatie, online coaching, succesverhaal

gymjunkie lifestyle plan, afvallen, transformatie, online coaching, succesverhaal

Ik ben Jolanda, 34 jaar en alleenstaande mama van 3 kindjes. Ik kwam bij Cynthia terecht omdat ze blogde voor onze salon. Vier jaar geleden ben ik bevallen van mijn derde kindje en hij is geboren als nierpatient. Ondertussen gingen mijn man en ik scheiden en na een paar turbulente jaren en niet voor mezelf gezorgd te hebben voelde ik dat het anders moest.

Alleen voor drie kids zorgen en 38 uur per week werken vraagt lichamelijk veel van me. Ook mijn zwangerschapskilo’s was ik nog steeds niet kwijt. Ik ging met Cynthia in gesprek en zij bood mij aan om te helpen. Ik ben een jaar geleden begonnen met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Ik ging vier keer per week sporten en ik kreeg ook voedingsschema’s op maat. Ik had in het begin vooral moeite met vaker eten op een dag. Aangezien ik echt gewend was aan twee keer per dag veel eten.

gymjunkie lifestyle plan, afvallen, transformatie, online coaching, succesverhaal

Samen met de kinderen sporten

Ook met de kindjes ben ik gaan sporten, want smoesjes als geen tijd met kinderen gaan er bij mij niet in. Het is een mindset en ik wist dat ik alles moest veranderen om mijn doelen te bereiken. Dus met de kids ben ik ook gaan sporten. Ze gaan mee op de fiets en ik ga hardlopen. Elk trapje of stoepje gebruik ik om te squatten en mijn oefeningen doe ik samen met ze. Als ze slapen doe ik mijn oefeningen thuis en dan ben ik met 45 minuten klaar. Er is altijd een mogelijkheid om te bewegen, ook als je veel werkt en kinderen hebt.

Ik sport nu minimaal vier keer per week. En sinds twee maanden ook in de sportschool. Ik ben nu met mijn eerste schema’s 17 kilo afgevallen en ik wil nu alles strakker krijgen. Cynthia geeft mij elke 8 weken nieuwe schema’s en ik zie echt vooruitgang. Ook lichamelijk heb ik veel meer energie en veel minder lichamelijke klachten.

gymjunkie lifestyle plan, afvallen, transformatie, online coaching, succesverhaal

Het is een levensstijl geworden

Koken doe ik volgens mijn schema wat voor de kindjes ook prima te doen is. Die vul ik aan voor hun met wat koolhydraten. Verder is het echt heel goed te combineren en ook mijn kinderen zijn er aan gewend. In het weekend ben ik altijd een dagje makkelijker en eet ik ook weleens dingen die niet in mijn schema staan. En een wijntje in het weekend laat ik ook zeker niet staan. Daarna compenseer ik weer en zorg ik dat de rest van de week me er echt weer aan hou en ben daardoor ook nooit niets meer aangekomen.

Nu kan ik zeggen dat sporten echt een must is geworden voor mij en ik me er echt ontzettend prettig bij voel. Ook dat ik zie dat ik al zoveel resultaat heb behaald door gewoon met veel discipline mij aan de schema’s te houden. Dit zijn voor mij geen schema’s maar een manier van leven geworden.

Voor alle mama’s die het lastig vinden om dit te doen kan ik alleen maar zeggen. Heb discipline. Veel mama’s hebben het principe van vuilnisbak zijn. Het kind eet zijn maaltijd, snoep of ijsje niet op dus eten zij het maar op. Gewoon niet doen en heb discipline. Gebruik elke mogelijkheid die er is om echt je oefeningen te doen en moe zijn is geen excuus om iets niet te doen. Denk aan je doel en ga ervoor!

Liefs Jolanda

Wil jij ook op een gezonde manier vet verliezen?

Bestel dan nu het Gymjunkie Lifestyle Plan!

8 weken – Vet Verliezen 

Klik hier voor meer informatie. 

Meer succesverhalen vind je via deze link.

 

 

 

2 Reactie's
  • www.snelengezond.com
    Geplaatst op 23:34h, 09 november Beantwoorden

    Echt heel knap, vooral het gebrek aan smoezen gebruiken bewonder ik. Het overgrote deel van de mensen wijst met de vinger ergens naar wanneer het niet lukt. Ze realiseren zich niet dat elke keer dat zij met een vinger ergens naar wijzen waarom iets niet lukt, er drie vingers naar henzelf terugwijzen. Petje af!

  • Sam
    Geplaatst op 21:11h, 15 november Beantwoorden

    Je bent 17 kilo afgevallen? Goed gedaan Jolanda! Je doet het fantastisch 🙂 Ga zo door!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.