succesverhaal, coaching gymjunkies, gymjunkies, transformatie, online coaching, schema op maat

SUCCESVERHAAL INGE


Hi Gymjunkies!

Ik kreeg de vraag of ik een stukje wilde schrijven over mijn fitjourney. Ik heb heel even getwijfeld om het te doen maar toch heb ik ja gezegd. Al jaren ben ik aan het schommelen met mijn gewicht. Van het ene dieet naar het andere. En intensief sporten tot maanden niks….

Toen kwam ik er achter dat het veranderen van je eetpatroon toch  beter is dan een streng dieet volgen. Eerst nog een tijdje zelf geprobeerd om het op eigen voet te doen. Maar toch viel ik vaak weer terug in mijn ‘’oude levenstijl’’.

 

succesverhaal, coaching gymjunkies, gymjunkies, transformatie, online coaching, schema op maat

Na de 2e zwangerschap en heel veel snoepjes en koekjes verder was ik er echt klaar mee. Dit moest veranderen! Ik wilde niet meer dat ik van die vreetbuien had en me rot voelde daarna. Begin dit jaar heb ik contact gezocht met Gymjunkies. Ik kon snel beginnen en heb meteen het intake formulier ingevuld om van start te gaan.

Het begin ging me goed af, zoals het altijd ging. Maar na een tijdje kreeg ik ook weer een terug val en zin in de lekkere dingen. Maar gelukkig kon ik met Cynthia hierover goed praten en gaf ze mij advies hierin.  Nog steeds heb ik wel eens van die vreetbuien maar pak ik snel de draad weer op. En ze zijn er stukken minder omdat ik mijn mindset heb veranderd en er natuulijk nog steeds mee bezig ben!

succesverhaal, coaching gymjunkies, gymjunkies, transformatie, online coaching, schema op maat succesverhaal, coaching gymjunkies, gymjunkies, transformatie, online coaching, schema op maat

Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht bij Gymjunkies om een gezondere levenstijl te krijgen en ik ben best een beetje trots op mijzelf dat ik zo ver ben gekomen. Natuurlijk houd het hier niet op en ga ik gewoon verder met mijn fitjourney. Jij ook? Ik wens je heel veel succes :)!

Liefs, Inge

Bestel het Gymjunkie Lifestyle Plan in de webshop of mail voor meer informatie aan over de schema’s op maat via cynthia@gymjunkies.nl. 

Meer succesverhalen lees je hier.

Volg Gymjunkies op FacebookInstagram en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.