succesverhaal evi daris gymjunkie lifestyle plan online coaching

SUCCESVERHAAL: EVI DARIS

Cynthia heeft mij gevraagd om een stukje te schrijven voor Gymjunkies en natuurlijk zei ik ja! Ik wil graag mijn verhaal en mijn ervaringen delen met jullie. Om jullie zo te inspireren, motiveren en misschien net die stap te zetten om ook zo de doelen te behalen die je al lang voor ogen hebt!

 

ALTIJD OP ZOEK

Om te beginnen, mijn naam is Evi en ik ben 19 jaar. Ik ga al zeker 6 jaar naar de sportschool. Dit was in het begin vaak om groepslessen te volgen, zoals Zumba, X-co, Grit, noem het maar op. Ook ging ik regelmatig op de loopband staan of fietsen in het cardio gedeelte. Dit was toen puur voor de fun, ik had op die leeftijd nog niet echt doelen te behalen. Ik heb toen ik klein was eigenlijk ook altijd wel een sport beoefend, dus ik ben altijd redelijk actief bezig geweest.

Ik ben altijd slank van figuur geweest, waar ik ook altijd erg tevreden mee was. Toen ik wat ouder werd begon ik me steeds onzekerder te voelen over mijn figuur. Bij mij met kleding aan zag je eigenlijk niks en was ik gewoon mooi slank! Maar in bikini, had ik toch wel wat meer vet rondom mijn buik en bovenbenen. Nog niet veel, maar het zat er en ik voelde me er onprettig bij. Van veel mensen hoorde ik altijd, ‘nee joh, sporten hoef jij helemaal niet, je bent al hartstikke slank!’. Dit hield me altijd wel tegen en hierdoor ging ik twijfelen aan mezelf.

‘SKINNY FAT’

Ik las toen ergens een artikel over ‘skinny fat’ en hier herkende ik me heel goed in! Na dat artikel ben ik gaan denken. Zie je wel, ik ben echt niet de enige die dit heeft! Ik ben van alles gaan proberen. Van cardio in de sportschool, naar Insanity (heel aantrekkelijk als je het zo op tv ziet, maar in het echt, no way!). Ook de BBG van Kayla heb ik geprobeerd. Het was allemaal niets voor mij. Ik bereikte er niks mee en ik hield het ook niet vol. En qua voeding, tja dat was ook nog wel een dingetje waar ik toen niet van wist dat het zo’n belangrijk onderdeel is!

succesverhaal evi daris gymjunkie lifestyle plan online coaching
KLAAR MET ZOEKEN

Maart vorig jaar, was ik eigenlijk wel een beetje klaar met het zelf proberen en uitvogelen. Elke keer weer iets ander proberen, 2 weken volhouden en er dan al klaar mee zijn. Ik wilde iets waar ik me aan vast kon blijven houden. Toen stuurde ik Cynthia een mail en voor ik het wist had ik een intake formulier ingevuld en kon ik starten met mijn schema’s. Ik was super enthousiast en had echt veel zin om er mee te beginnen! Net voor dat ik begon ben ik Cynthia nog tegen gekomen op een festival en ze was super aardig en spontaan, dat was voor mij ook al een teken dat ik wel goed zat bij haar! Het zelfde festival dit jaar kwam ik haar weer tegen, haha voelde echt als 1 year anniversary! Super leuk.

 

ONLINE COACHING

De schema’s volgen was in het begin even pittig, maar daarna ging het vanzelf. Het werd gewoon een levensstijl. Mijn vriend is op een gegeven moment ook schema’s bij Cynthia gaan volgen en dit zorgde alleen maar voor meer motivatie. We sporten bijna altijd samen en we steunen elkaar als we het even moeilijk hebben of even iets niet weten.

Het was goed vol te houden en ook in de voedingsschema’s stonden geen rare dingen waar je heel het land voor af moet reizen of die super duur zijn. Gewoon normale dingen. Er zat veel variatie in en er staan ook echt lekkere dingen in, waarvan ik nooit had verwacht dat ik die zou mogen! Het fijne vind ik, dat er echt wordt gekeken naar mijn wensen en behoeftes, naar wat ik nodig heb.

DIEPTEPUNT

Ik heb een paar zware dieptepunten gehad vorig jaar, ik werd ziek en ook nog eens depressief. Ik viel veel af in een wat kortere periode, had op een gegeven moment ondergewicht en was gewoon echt niet fit, verre van zelfs. We hebben het toen een tijdje stop gezet, om echt even te herstellen. Cynthia is er al die tijd voor me geweest en heeft me qua mindset ook zoveel geleerd. Zelfs in de tijden dat ik even niet met mijn schema’s bezig was, was ze er voor me.

NIEUWE IK

Hierna heeft ze me vooral geholpen met het aankomen in gewicht op een gezonde manier en nog steeds heel veel met mindset. En nu zijn we hier! Op dit moment ben ik tevreden met mezelf, met hoe ik eruit zie, hoe ik me voel en hoe mijn relaties om mij heen zijn. Ik ben gezond nu en dat is het belangrijkste. Alsnog, ik ben er nog niet. Ik heb nog steeds mijn doelen en die zullen er ook altijd blijven, wat maar goed is ook! Ik ben allang blij dat ik niet meer zoals vorig jaar ben en me niet meer zo voel. Daar ben ik heel dankbaar voor! Dankzij Cynthia en Gymjunkies ben ik nu hier en heb ik dit bereikt!

succesverhaal evi daris gymjunkie lifestyle plan online coaching

Heb ik je gemotiveerd of wilde je altijd al de stap zetten? Om de stap nog net even wat makkelijker te maken krijg je een maand gratis coaching bij Gymjunkies met mijn code: EVI !

Als je wilt kan je mij volgen op Instagram: @evidaris

Veel liefs,

Evi

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.