eiwitrepen

ONZE TOP 6 GOEDE EN LEKKERE EIWITREPEN OP EEN RIJTJE

Wat zijn nu goede en lekkere eiwitrepen? Deze vraag krijgen we regelmatig, vooral van de mensen die starten met ons Lifestyle Plan. Een eiwitreep is een handig en lekker tussendoortje, boordevol hoogwaardige eiwitten. De ideale proteïne repen bevatten een hoop eiwit, geen tot weinig suikers en enkel goede vetzuren.

Zo kun je een eiwitreep meenemen wanneer je een lange dag voor de boeg hebt, weinig tijd of niet de mogelijkheid hebt om een complete eiwitrijke maaltijd te eten. Buiten dat is het de ultieme snack voor na het intensief sporten. Met een eiwitreep krijg je toch makkelijk wat extra proteïnen binnen.

MAAR WELKE EIWITREPEN KAN IK DAN HET BESTE NEMEN?

Zoek jij een lekkere eiwitreep met goede voedingswaarden? Deze kun je hieronder vinden! Wij hebben ze speciaal voor jou op een rijtje gezet. Op het internet wordt je dood gegooid met proteïne repen en zie je door de bomen het bos niet meer. Let altijd goed op de voedingswaarden. Je wil namelijk zo veel mogelijk eiwitten binnenkrijgen en zo weinig mogelijk suikers en vetten.

De lekkerste eiwitrepen bevatten vaak meer koolhydraten en vet, dit geeft namelijk de beste smaak. Een eiwitreep met het hoogste eiwitpercentage is wat droger of taaier. We hebben hieronder 6 verschillende eiwitrepen opgesomd waarvan wij denken dat het een goede toevoeging kan zijn als je besluit om eiwitrepen aan te schaffen (ze staan niet op volgorde overigens ;)).

1. DE BARBELLS REPEN

Barebells repen zijn er in verschillende smaken zoals je hieronder ziet. De repen zijn niet alleen super lekker, maar bevatten per stuk ook nog eens 20 gram eiwitten! Barebells bevatten minder dan 2 gram suiker en ongeveer 200 kcal. Als je deze eenmaal hebt geproefd, wil je niet anders meer. Bestel ze hier.

barebells eiwitrepen

2. CLEAN PROTEIN BAR VAN BODY&FIT

De Clean Protein Bar van Body&Fit is een eiwitreep die goed scoort. Deze proteïne repen zijn rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten. Ze bevatten slechts 180 calorieën en 20 gram eiwitten! De smaak is erg goed, bovendien heb je de keuze uit maar liefst 10 verschillende smaken. Bestel ze hier.

clean protein bar body&fit

3. VEGAN EIWITREEP (GLUTENVRIJ)

Deze veganistische reep van My Vegan is glutenvrij en bevat geen toegevoegde suikers. Iedere reep bevat 12 gram eiwit en je kunt kiezen uit Choco chip of Choco orange. Ook heel lekker als je niet vegan bent. Bestel ze hier. Je kunt de code ”cynthia” gebruiken voor extra korting op jouw repen via deze site.

vegan proteine repen

4. WHIP ‘N WHEY BAR VAN BODY&FIT

Deze zachte repen bevatten geen toegevoegde suikers maar wel 15 gram eiwitten. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken: Salted Caramel, Strawberry Cream, Double Chocolate en Cookies & Cream en bevatten minder dan 200 calorieën. Bestel ze hier.

whip 'n whey proteine bar body&fit

5. N’JOY PROTEIN BAR – XXL NITRITION

Naast een heerlijke smaak biedt de N’Joy Protein Bar ook goede voedingswaarden en een eerlijke prijs! Elke reep bevat namelijk 20 gram hoogwaardige eiwitten. Nu lager in suiker en verzadigde vetten. Deze reep bevat 210 kcal. Bestel ze hier.

proteine repen

6. KILLERBODY PROTEINE REEP

Kijkend naar de voedingswaarden vinden wij dit geschikte reep voor de fanatieke sporter, maar ook voor de niet-sporters onder ons. Het is namelijk een eiwitrijk en makkelijk tussendoortje, voor iedereen die met een lekkere reep meer eiwitten binnen wil krijgen. Deze reep bevat 13 gram eiwitten en 148 kcal per reep en is verkrijgbaar in de smaak Chocolate Brownie en Lemon Cheesecake. Bestel ze hier.

killerbody proteine reep

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.