women universe marieke daris

INTERVIEW MET MARIEKE DARIS, FINALISTE WOMEN UNIVERSE

Marieke Daris is Women Universe finaliste. Ze is 23 jaar oud, woont in Luyksgestel en heeft maar liefst drie bijbaantjes. Ze werkt als front office medewerkster bij Hotel de Postelhoef, kok bij pizzeria Nonna’s in Centerparcs Vossemeren.

Ook is ze binnenkort fitnessbegeleider bij Boukesport in Reusel. Naast dit alles gaat ze ook nog naar de sporthogeschool Fontys in Eindhoven waar ze sportkunde studeert met als specialisatie wellness. En dan doet ze ook nog eens aan fitness en voetbal!

women's universe marieke daris

Je inspireert dagelijks veel mensen via je Instagram account. Hoe is dit zo gegroeid en was dit je bedoeling?

” Het begon een jaar geleden. Toen begon ik actief met het posten van foto’s op Instagram, maar meer met het doel om mijn progressie bij te houden op weg naar mijn eerste bikinifitnesswedstrijd. Ik merkte dat ik steeds meer volgers erbij kreeg. Ook kreeg ik leuke reacties van mensen die ik niet kende dat ik hun inspireerde om weer te gaan sporten. In augustus kreeg ik het aanbod om atleet voor het proteïne merk Gymqueen te worden. Dit aanbod nam ik aan en zo werd ik de eerste Gymqueen Nederland atleet. Samen met Gymqueen ben ik sinds dat moment snel gegroeid. Ik hou ervan om een klein onderdeel te kunnen zijn om Nederland aan een gezondere maatschappij te helpen. ”

women's universe marieke daris

Je staat nu in de finale van Women Universe, dat is een knappe prestatie! Waarom wilde je hier graag aan mee doen?

” Dankjewel! Super lief! Ik wilde vroeger altijd al model worden, maar ik was altijd te klein. Begin dit jaar zag ik op Facebook een oproep staan van Women Universe. Dat dit de eerste modellencompetitie is waarbij lengte en confectiematen ondergeschikt zijn aan uiterlijk, uitstraling, een sportief lichaam en een sterk karakter. Dit leek mij een mooie kans om mijzelf te bewijzen en te doen wat ik leuk vind. ”

women's universe marieke daris
Hoe moeten we deze modellen competitie voor ons zien?

” De competitie begon met een votingsronde, en vanuit hier werden verschillende castingdagen georganiseerd. Uit ongeveer 700 inschrijvingen werden er 30 dames en 30 heren gekozen voor de finale die as zaterdag 20 mei is. Op weg naar de finale zijn er inmiddels drie dagen geweest waar onder andere geshoot en gefilmd werd (en nog veel meer). Uit deze dagen kregen wij een aantal punten die meetellen voor de finale. 40% van de uitslag wordt bepaald tijdens deze activiteiten, en 60% wordt zaterdag tijdens de grand finale besloten. ”

women's universe marieke daris

Hoe is de band met de andere kandidaten? Is er echt een strijd of is zijn jullie ook echt vrienden geworden?

” Het klinkt vreemd als ik zeg dat ik iedereen super leuk en aardig vind, maar het is ook echt zo! Er is/was altijd een ontspannen sfeer en iedereen gunt elkaar erg veel. ”

women's universe marieke daris

Welke dromen of doelen wil je nog graag bereiken in de toekomst?

” Voor nu hoop ik natuurlijk dat ik zaterdag die beker mee naar huis mag nemen, en in de zomer Nederland mag vertegenwoordigen in de Dominicaanse Republiek. Hoe gaaf zal dat zijn!! Volgend jaar studeer ik als het goed is af en ben ik bewegingsdeskundige. Hierna wil ik heel misschien nog een master volgen. ”

women's universe marieke daris

Wanneer is de finale en waar kunnen we jou blijven volgen?

” De finale is as zaterdag 20 mei in Villa Thalia Rotterdam, als je nog geen kaartje hebt stuur mij snel een berichtje via Instagram en kom gerust kijken! Ook wil ik via deze weg nog een bedankje naar mijn sponsoren doen die mij gesteund hebben richting de finale van Women Universe: Hotel de Postelhoef, Blocker Security en Gymqueen Nederland.  Als je me nog niet volgt; op Instagram heet ik Marieelife en houd jullie hier op de hoogte over mijn avonturen. ”

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.