Koupe proteïne ijs

IJS DAT MINDER SUIKERS BEVAT DAN EEN APPEL, HET KAN NU!
Er is een nieuwe ijs variant op de markt waarvan je kunt genieten zonder je schuldig te voelen. In vergelijking met ‘gewoon’ ijs bevat Koupe 40% minder calorieën, 70% minder suiker en 3 keer zoveel eiwitten! Om nog een vergelijking te maken: één portie Koupe proteïne ijs bevat meer eiwit dan drie eiwitten, minder suiker dan een appel en meer vezels dan een portie broccoli!

Koupe proteïne ijs

Dan zou je denken dat het minder lekker smaakt, maar dat is zeker niet waar! 96% van de Nederlanders die het ijs mochten testen in een onafhankelijk onderzoek vonden het ijs erg lekker. Ook heeft het merk een award binnengesleept op de ‘World Dairy Innovations Awards 2016’ voor ‘Best Ice Cream’. Dat zegt nogal wat. Om daar nog eens een schep bovenop te doen is het merk zelfs een samenwerking aangegaan met ‘Food for Care’. Het ijs wordt als toetje aangeboden voor patiënten in het Radboudumc ziekenhuis in Nijmegen als onderdeel van een gezonder dieet.

Het ijs ligt nu bij Jumbo in de schappen in vier verschillende smaken: Clever Chocolate, Smart Strawberry, Victorious Vanilla en Brilliant Banana.

Geniet ervan!

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

2 Reactie's
 • Bodybuilding
  Geplaatst op 15:42h, 19 april Beantwoorden

  Lekkere producten om eens wat anders te eten, vooral goede vervangers van de ongezonde producten!

  • Mark Bogaerts
   Geplaatst op 18:43h, 19 april Beantwoorden

   Zeker weten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.