balans vinden voeding gezond afvallen

HOE VOND IK BALANS?

Balans vinden in je voedingspatroon.. dat is niet voor iedereen even makkelijk. Als je hier last van hebt dan ben je waarschijnlijk het type van alles of niets. Je gaat een extreem dieet aan of je laat juist alles los en komt veel aan in een korte tijd. 

IK WAS ER KLAAR MEE

Dit probleem herken ik, want ik heb het zelf 10 jaar lang meegemaakt. Je balans vinden is een proces en gaat dus met vallen en opstaan. Ik was veel te streng voor mezelf wanneer ik weer een dieet aanging.  Snel afvallen in korte tijd dat was wat ik wilde toen, maar het had nooit lang effect. Ik voelde me slecht, niet fit en de kilo’s zaten er zo weer aan na het dieet. Ook ontwikkelde ik een eetstoornis. In 2014 drong het ineens door.. het is een cirkel waar ik in zat en je kunt niet verwachten, dat als je steeds hetzelfde doet dat je andere resultaten krijgt!

Ik maakte de keuze om te stoppen met al die bullshit diëten en gewoon met normale voeding in shape te komen. Door op de porties te letten en bewuste keuzes te maken. In de weekenden liet ik het los en genoot ik van een paar cheatmeals. Binnen no time was ik in shape en dat bleef ook zo!

STRENG DIËTEN IS VERLEDEN TIJD!

Die 17 kilo verliezen lukte me binnen 5 maanden. Het duurde ongeveer een jaar voordat de eetbuien compleet verdwenen. Tijdens het afvalproces had ik ze nog wel eens, maar niet meer dagelijks zoals vroeger! Ik werkte nu aan mijn mindset en liefde voor mijn lichaam. Dus iedere week werden ze minder tot ze verdwenen. Ook jij kunt dit bereiken!

Je bent sterk genoeg, alleen je moet het besluit nemen dat het nu anders gaat.

  • Ben jij ook helemaal klaar met steeds weer diëten?
  • Wil je met normale voeding en in de weekenden genieten je doelen behalen?
  • Wil jij een fit en gezond lichaam waar je trots op bent?
  • Wil jij een mindset waarmee je je sterker voelt dan ooit?

Als je op alles JA hebt geantwoord dan kan ik je helpen als je het niet alleen wil doen 🙂 .

In de maand oktober is het 8 weken plan voor mannen & vrouwen BTW vrij!

Je krijgt 21% korting met de code ”TRANSFORMATIE” . Lees hier meer over het Lifestyle Plan programma!

Liefs, Cynthia

Je kunt mij volgen via Instagram

gymjunkie lifestyle plan vet verliezen

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.