EETDAGBOEKJE

HET GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN EETDAGBOEKJE VAN CHEYENNE

We delen regelmatig eetdagboekjes van mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van Cheyenne. Ze volgt op dit moment ook ons Lifestyle Plan.

Hoi allemaal! Ik zal even beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Cheyenne, 26 jaar en woon in Den Haag. Sinds 29 februari ben ik bezig met gezonder eten en afvallen. Ik ben begonnen met een low carb dieet en hierna overgestapt op het Gymjunkie Lifestyle Plan. In totaal ben ik nu al 25 kilo afgevallen en hoop er nog 15 af te vallen. Het plan gebruik ik vooral als een richtlijn en geef er graag een eigen draai aan! Ik ga jullie laten zien wat ik allemaal eet op een dag. Op werkdagen heb ik wat minder tijd om mijn eten te bereiden en in het weekend juist weer wat meer. Van beide dagen zal ik een dagmenu met jullie delen.

Dag 1

Mijn werkdag ziet er vaak ongeveer zo uit:

ONTBIJT

EETDAGBOEKJE

 • 1 AH proteïne pannenkoek
 • Blueband hazelnootpasta
 • Halve banaan (ik vries de andere helft in voor smoothie bowls)

Aangekomen op werk pak ik vaak een cappuccino.

LUNCH

Op werk heb ik vaak geen tijd voor een tussendoortje maar daar heb ik vaak ook geen behoefte aan en dat is dus helemaal prima.

 • 250 gr Optimel citroen kwark
 • muesli
 • maiswafels sour cream & onion

SNACK

Een B’tween muesli reep met witte chocolade

DINER

EETDAGBOEKJE

Salade met zoete aardappel en kip.

 • ijsbergsla
 • paprika
 • kip
 • zoete aardappel
 • komkommer

SNACK

Propercorn sweet en salty

Dag 2

Vandaag vier ik lekker weekend dus heb ik meer tijd om mijn eten te maken. Dat is soms wel fijn want een paar van mijn favoriete receptjes kosten nou eenmaal wat meer tijd. Zo ook mijn ontbijtje van vandaag.

ONTBIJT

EETDAGBOEKJE

Smoothiebowl passievrucht vanille

 • halve bevroren banaan
 • bevroren passievrucht
 • bevroren perzik
 • vanille proteine smartshake
 • afgetopt met kers, framboos en muesli

LUNCH

EETDAGBOEKJE

Wrap pizza

 • No fairytales wortel wrap
 • tomatensaus
 • 30+ kaas
 • paprika
 • rucola

AVONDETEN

EETDAGBOEKJE

Sushi bowl

 • Rijst
 • Zalm
 • komkommer
 • edamame boontjes
 • avocado
 • wortel
 • paprika
 • sojasaus

SNACK

Halo top Cookie dough

Zou jij ook het Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen, dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Vond je het leuk om te zien wat ik allemaal eet? Ik deel mijn afvalproces ook op mijn Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.