eetdagboekje

HET GYMJUNKIE LIFESTYLE PLAN EETDAGBOEKJE VAN CHANTAL

We delen regelmatig eetdagboekjes van mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van Chantal.

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Chantal. Ik ben 32 jaar en woon in het mooie Zwolle, samen met mijn man en onze zoon van 5 jaar. Ik ben nooit echt mega-slank geweest maar achter die zwangerschapskilo’s kan ik me al een paar jaar niet meer verschuilen.. 😉 De knop moest om. Sinds mei dit jaar ben ik bewust gezonder gaan eten. Dit ging op zich goed, maar na de vakantie was m’n weegschaal toch niet meer zo lief voor mij. Structuur, dat had ik nodig. Via Instagram (o.a. via Lotte) had ik al veel gehoord en gelezen over het Gymjunkie Lifestyle Plan. En ineens wist ik: dit is wat ik nodig heb!

Op dit moment ben ik 14 kilo afgevallen, van 107,1 kilo naar 93,1 kilo! Ik ben Cynthia zo dankbaar. Ik hoop met het Gymjunkie Lifestyle Plan de 75/80 kg te bereiken. Dit plan past super goed bij mij. Ik heb geen hongergevoel en de menu’s zijn heerlijk divers. De wissellijsten zijn af en toe ideaal om op terug te kunnen vallen. Ik heb een leuke waterfles gekocht van 750 ml. Zo kom ik prima aan mijn watertax per dag. Van Gymjunkies kreeg ik de vraag om een normale dag en een ‘cheatday’ te delen. Uiteraard wil ik dat. Iedereen moet het Gymjunkie Lifestyle Plan leren kennen. Komt ie: 

Normale dag

Ik werk 4 dagen in de week. Als ik de dag erna moet werken, leg ik ‘s avonds mijn eten klaar voor de volgende dag. Zo vergeet ik niets en kan ik de ochtend rustig starten. 

 • Ontbijt: een volkoren cracker met een heerlijk gekookt eitje en een schaaltje yoghurt

eetdagboekje

 • Snack 1: twee snack a jacks, gekozen voor de bbq-smaak
 • Lunch: een koolhydraatarme boterham met smeerkaas 20+ (love the sambal-variant) en een appel met kaneel
 • Snack 2: een schaaltje meloen, lekker fris 
 • Diner: couscous met kipfilet, gele en groene courgette en fetakaas

eetdagboekje

 • Snack 3: een schaaltje magere kwark met blauwe bessen
Cheat day/ cheat meal

In het weekmenu staan 6 dagen uitgeschreven. De zevende dag van de week mag je je eigen plan trekken. Bij mij is dit op zaterdag. Tijdens mijn ‘cheatday’ houd ik me meestal gewoon aan het Lifestyle Plan. Ik pak een ontbijt en lunch van de weken ervoor die ik het lekkerste vond. De tussendoortjes van de wissellijsten zijn ideaal om de snacks te kiezen. Op mijn ‘cheatday’ kies ik een avondmaaltijd uit waar ik écht zin in heb. Bijvoorbeeld een patatje met een kroket of bamischijf, een pokebowl of sushi. 

eetdagboekje

 • Ontbijt: Mijn favorietje deze week was de mugcake. Deze maakte ik dus nog een keer. Een geprakte banaan, een ei, havermout en pure hagelslag. Hemels!

eetdagboekje

 • Snack 1een Btween zero witte chocolade. Verantwoord snoepen. 
 • Lunch: 3 wasa knäckebröd vezelrijk, met sandwichspread, appelstroop en kipfilet
 • Snack 2: een bakje fruit: appel, mandarijn, aardbeien en blauwe bessen 
 • Diner: ovenfriet met een oven-bamischijf
 • Snack 3: ik zat behoorlijk vol, dus heb geen snack meer genomen vanavond

Zou jij ook ons Gymjunkie Lifestyle Plan willen volgen? Dan krijg je als trouwe lezer 10% korting met de code “gymjunkies10”.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verhaal te lezen. Ik vond het erg leuk om te doen! 

Iedere maandag is mijn officiële weegdag. Mijn afvalproces deel ik via mijn Instagram.

Ik hoop jullie daar te zien!

Liefs, Chantal 

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.