eetdagboekje

HET EETDAGBOEKJE VAN VALESCA| 2

We delen regelmatig eetdagboekjes van verschillende mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van onze coach & blogger Valesca. 

Lieve Gymjunkie volgers en lezers,

Hier weer een eetdagboekje van mij! Ik vind het altijd zó leuk om dat te mogen delen, omdat ik echt van eten hou en op die manier jullie weer kan inspireren met ideeën. 😍

Wij mogen dan veel kennis van voeding, training en mindset hebben maar het dagelijks samenstellen van een gezond menu is dan ook niet altijd even makkelijk. Je wilt graag lekker gezond en gevarieerd eten maar daar is best wat creativiteit voor nodig.

Ongeveer een maandje geleden deelde ik mijn vorig eetdagboekje met jullie en vertelde ik dat in een “lean bulk” zat qua voeding.  Echter heeft dit een hele andere wending gekregen. 🤪 Door mijn burn-out van afgelopen jaar, wisseling van baan (liep hele dagen volop en zit nu vooral achter een laptop) + het grote schommelen van wel/niet intensief fitnessen en mijn voeding ben ik op een bepaalde plek wat aangekomen, HALLO BUIKVETJE! Het zat me niet lekker en ik voelde me er niet prettig bij. Dus ben ik mijn voeding wat gaan aanpassen door minder grote porties te nemen en een cheat meal te nemen voortaan i.p.v. een cheatday.

VRIJDAG → NORMAL DAY

Ontbijtje (06:00) – Een smoothie van 1 banaan, een handjevol bevroren aardbeien en kersen uit de vriezer, met een laagje kokosmelk en shaken maaar! Erg lekker met dit warme weer en het is zó klaar.
Daarna ga ik lekker wandelend naar de speelplaats waar ik mijn workout doe, gelijk 2 vliegen in één klap!
Tussendoortje (09:30) – Een breaker van Melkuni, smaakje aardbeien.
Lunch (11:30) – Één gebakken ei met peper en zout, noodles met groenten en een bakje banaan met rode druiven.
Tussendoortje (14:30) – Stukjes komkommer, tomaatjes en wortels.
Avondeten (17:00) – Volkoren pasta met zalm, tomaatjes, ui, courgette en een eetlepel Boursin light.
Tussendoortje (20:00) – Bakje yoghurt naturel 0% met één nectarine en een handje met granola.

eetdagboekje

ZATERDAG → CHEAT DAY

Ontbijtje (06:00) – Optimel yoghurt griekse stijl 0% met aardbeien, walnoten, kokossnippers en wat pure chocolade druppels.
Daarna ga ik weer lekker mijn workoutje knallen en heb ik tevens gelijk mijn wandeling erop zitten.
Tussendoortje (09:30) – Twee eieren met champignons, peper en zout.
Lunch (11:30) – Pita brood griekse stijl (2x) met twee plakjes kaas, een eetlepel salsasaus en een bakje met komkommer, wortel, tomaatjes, sojabonen en zalm.
Tussendoortje (14:30) – Proteïne toetje van Melkunie, smaak vanille en één graankoekje kokos van Bolletje.
Avondeten (17:00) – Zilvervliesrijst met kip, peultjes en champignons.
Tussendoortje (19:00) – 2 bolletjes ijs (bounty en kinder bueno smaak😋) en een koekje.

eetdagboekje

Deze voeding hierboven werkt voor mijn lichaam, is persoonsgebonden en ter inspiratie voor jullie! Ieder lichaam werkt namelijk verschillend en heeft wat anders nodig om de beste resultaten te behalen. Het Gymjunkie Lifestyle Plan is perfect om hierin een balans te gaan vinden en uit te zoeken wat voor jou werkt want voor iedereen is er een manier met dit plan!

( kortingscode ”gymjunkies10” voor onze trouwe bezoekers)

Voor andere vragen of opmerkingen kun je altijd een berichtje achter laten op mijn Instagram.

Liefs,
Valesca

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.