eetdagboekje marissa

HET EETDAGBOEKJE VAN MARISSA

Marissa is sinds kort bezig met het Lifestyle Plan. Ze dacht dat ze gezond bezig was, maar ze viel helaas niks af. Met het Lifestyle Plan is ze inmiddels 5 kilo kwijt en dit heeft haar alle tools gegeven voor een gezonde levensstijl. En dat allemaal met zelfs een wijntje hier en daar!

Sporten en (naar mijn idee) gezond eten, dat deed ik maar die weegschaal… die bleef maar op hetzelfde gewicht hangen en soms zelf een tikkeltje erboven.. Hoe dan? 

Vanaf vorig jaar ben ik gaan proberen om minimaal 3x in de week te gaan sporten, dit is een combi van crossfit/krachttraining en hardlopen. Goed bezig, al zeg ik het zelf! Ook ging ik de boterhammen pindakaas vervangen door crackers met kipfilet en avocado, gezond bezi! Maar die weegschaal…. die werkte tot 3,5 halve week geleden maar niet mee… 

Wat doe ik fout?

Uiteindelijk na weken twijfelen heb ik toch het Gymjunkie Lifestyle Plan gekocht en zijn we op maandag vol goede moed gestart (manlief moet er ook aan geloven😉). Bijna 7 weken verder is er 5 kilo af en ik voel me top! Ik heb geen honger en in deze weken zijn we uiteten geweest, in het weekend heb ik (een paar) wijntjes gedronken, is het Pasen geweest en Koningsdag.

Tijdens het doorlezen van het plan besefte ik me dat producten die gezond zijn ook enorm veel calorieën kunnen bevatten en dus ze zijn wel goed voor je, maar niet zo handig als je wat kilo’s kwijt wilt.

Tot nu toe heb ik enorm veel geleerd van de weken die we bezig zijn. Ook wordt het een leuke uitdaging om te spelen met de weekmenu’s en er een eigen draai aan te geven binnen de gegeven richtlijnen van het plan.

DAG 1

  • Als ontbijt kwark Griekse Stijl met aardbeien, blauwe bessen en balans granola.
  • Als tussendoortje heb ik genoten van een eiwitreep en de lunch bestond uit 2 vezelrijke crackers met zelfgemaakte tonijnsalade en een paprika/appel spread (welke ook verrassend lekker was).
  • Als tweede tussendoortje hadden we een proteïne wafel feestje (recept van fitmetlotte.nl) met kwark, blauwe bessen en wat 0,0 chocoladesaus.
  • Het diner was een goedgevulde verse groentesoep.

eetdagboekje marissa

DAG 2

  • Als ontbijt bananensplit met kwark, granola, frambozen, aardbeien en blauwe bessen.
  • Omdat ze zo ontzettend lekker zijn als tussendoortje nog een paar aardbeien.
  • Als lunch een verse tomaten, courgette soep van de lokale boerderij winkel om de hoek bij mijn werk.
  • Tussendoortje nummer twee was een heerlijk zakje chips! Een echte aanrader.
  • Als diner werd het picknicken in de achtertuin met van alles (gezond en ongezond) maar vooral erg lekker.

eetdagboekje marissa

Dikke foodswap tip >> vervang je mayonaise door friteslijn of de 0,0 suiker fritessaus van Remia. Ik viel bijna van mijn stoel!! Wat een verschil qua calorieën!

Ik denk voor het eerst een plan te hebben gevonden wat een levensstijl aan het worden is in plaats van een dieet. Op naar min 4,5 kilo die ik er graag nog af zou willen hebben voor de zomer! 😉

Dames van Gymjunkies, super bedankt voor jullie plan maar ook jullie snelle en enthousiaste antwoorden op alle berichtjes via Instagram.

Groetjes en veel liefs,

Marissa

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees er hier meer over en gebruik de code gymjunkies10 voor extra korting.

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.