eetdagboekje kim

HET EETDAGBOEKJE VAN KIM

Kim volgt sinds kort het Lifestyle Plan. “Had ik dit maar eerder gedaan” zijn haar woorden. We zijn zo blij en trots dat dit wel werkt voor haar! Ze deelt vandaag haar eetdagboekje met jullie. Ze laat zien dat je zelfs met de nodige feestjes en gezelligheid kunt afvallen.

Hi allemaal,

Ik zal me even voorstellen: ik ben Kim, 26 jaar, een sportieve Bourgondiër, werkzaam als fysiotherapeute en verloofde (haha ja echt, in juli gaan we trouwen!) van Yvo. 

‘Maar jij weet toch wel wat je moet doen in de sportschool.’ ‘Nou, jij weet toch wel hoe je moet afvallen.’ Dit zijn zinnen die ik vaak voorbij heb horen komen. Als fysiotherapeute sta ik voor een gezonde leefstijl waarbij gezonde voeding, genoeg beweging en de juiste mindset enorm belangrijk zijn. Toch had ik dit zelf niet volledig op de rit; ik was snel moe en zat niet altijd even lekker in mijn vel. Met dit en de bruiloft in mijn achterhoofd, werd het tijd te gaan werken aan een goede leefstijl en bovenal; om me weer fijn te voelen in mijn eigen lichaam.

Na ontelbare, mislukte dieet- en vastenpogingen ben ik sinds enkele weken begonnen met het Lifestyle Plan van Gymjunkies. WOW! Had ik dit maar eerder gedaan. Het helpt me enorm om een gezonde relatie te krijgen met voeding en sporten. Ik voel me inmiddels veel fitter en ik ben 4kilo lichter. En ja, dit heb ik gedaan met feestjes en de nodige borreltjes in het weekend.

 

WHAT I EAT IN A DAY (normale dag)

Ontbijt: kwark met aardbeien, blauwe bessen en muesli van Zonnatura.
Snack: Nak’d reep.
Lunch: volkoren boterham met kaas en één stuk passievrucht.
Snack: Snack á Jacks paprika (klein zakje).
Avondeten: groentepaella met doperwtjes, kurkuma, citroen en met krokante haloumi.

eetdagboekje kim

WHAT I EAT IN A DAY (treat day)

Ontbijt: kwark met blauwe bessen, honing en muesli van Zonnatura.
Snack: Komkommer en één sinaasappel.
Lunch: Salade vis met zalm, makreel & Hollandse garnaaltjes. Met als topping cocktailsaus en één glas rode wijn.
Snack: Borrelhapjes met één glas rode wijn.
Avondeten: Kippenbout uit de oven met aardappelen & een meloen/feta salade.
Avond: extra water en groene thee.

eetdagboekje kim

Je bent goed zoals je bent, maar als je jezelf niet fijn en/of fit voelt ga er dan wat aan doen. Je bent het echt waard!!

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees er hier meer over en gebruik de code gymjunkies10 voor extra korting.

Liefs Kim.

Je kunt mij volgen via Instagram.

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.