eetdagboekje

HET EETDAGBOEKJE VAN DIAN

We delen regelmatig eetdagboekjes van verschillende mensen met verschillende doelen en levensstijlen. Een eetdagboekje is dus niet bedoeld om over te nemen, maar om inspiratie uit te halen! Vandaag een eetdagboekje van Dian. Ze volgt op dit moment ons lifestyleplan en laat jullie zien wat ze dan eet om in shape te komen. 

Hoi! Mijn naam is Dian, 28 jaar en woon alleen met mijn twee katjes in Rijswijk. Ik heb altijd moeite gehad met mijn gewicht, eten en het in balans houden hiervan. Van jongs af aan was ik al aan de stevige kant en dat zette zich door tot mijn puberteit.  Op een gegeven moment woog ik ruim 86 kilo en met mijn 1.66cm was dit echt veel te zwaar. Ik zat niet lekker in mijn vel en besloot dat het anders moest.

Jarenlang heb ik geworsteld met verschillende diëten, sapkuurtjes en allerlei gekkigheid. Hierbij viel ik absoluut af, maar het kwam er ook altijd weer aan. Mijn relatie met eten was ongezond, maar ik had nooit écht de drive en motivatie om hier verandering in te brengen.

eetdagboekje

Nu in 2020 was ik er echt klaar mee. Het moest anders! Ik ben samen met een groep meiden gestart met het lifestyle plan en wat was het fijn! We motiveerden elkaar en ik kon mezelf 4 keer per week naar de sportschool slepen. En ik kan dit zelfs nu volhouden in de tijd dat de sportschool dicht is. Het plan bevalt zo goed, omdat je eindeloos kan wisselen wanneer je iets niet lust of omdat je zoals ik twee dagen hetzelfde eet. Dit scheelt tijd en kosten, twee vliegen in één klap! Toen Cynthia mij vroeg om een eetdagboekje bij te houden hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen. Helemaal leuk!

Zo ziet mijn voeding eruit met het lifestyle plan van Gymjunkies.

Een normale dag

Ik begin deze dag met hardlopen. Dit doe ik graag op lege maag, dus mijn ontbijt vandaag was pas rond 10.00 uur.

 • Ik nam havermout met amandelmelk en topte dit af met een banaan. Op de foto misschien niet zo smakelijk, maar zó lekker door de zoete banaan.

eetdagboekje

 • Vanwege mijn late ontbijt had ik geen trek in een snack deze ochtend dus neem de druiven nu bij de lunch.
 • De lunch vandaag bestaat uit twee maiswafels met rosbief en twee gekookte eitjes. Ik lust geen eigeel, dus neem er lekker twee ipv één. En dus nog een bakje druiven en een kop groene thee.

 

eetdagboekje

 • Tussendoor neem ik een appel.
 • Voor het avondeten staat vandaag een volkorenwrap met kip en salade in het dagmenu. Ik heb de kip gemarineerd in sojasaus met een klein beetje honing en gember. En voor de salade koos ik basic ijsbergsla, wat stukjes komkommer en een druppeltje chili saus om het af te maken. Simpel maar super lekker!

eetdagboekje

 • Ik sluit vandaag af met 2 Time-out granenbiscuitjes speculaas en meer groene thee.
Cheatday

Qua voeding vandaag niet al te gek, want ik ga heerlijk zonnen met wat Radlertjes vanmiddag.
Eigenlijk drink ik vrijwel nooit. Ik eet mijn calorieën liever dan dat ik ze drink. Wanneer het alleen zulk prachtig weer is, wil ik zo nu en dan nog wel eens overstag gaan maar ook dan maak ik het niet te gek.

 • Ik ontbijt rond 9.00 uur met magere kwark. Deze top ik met blauwe bessen, muesli van Zonnatura met noten en zaden en een klein beetje honing.

eetdagboekje

 • Tussendoor neem ik wat komkommer en cherrytomaatjes met hummus.
 • Ik lunch vandaag met een volkoren bolletje met 30+ kaas en komkommer
 • Tussendoor een handje amandelen en 2 Radlers.
 • Mijn avond eten vandaag is een pokebowl. Deze is gevuld met rijst, sojaboontjes, zeewiersalade, zalm, surimi, avocado, massago en mango. Echt my absolute favorite op het moment!
  Ook hierbij had ik nog een Radler. Het is ook zulk lekker weer! De bezorger heeft hem alleen omgegooid denk ik, zoals jullie misschien op de foto ook wel kunnen zien haha!

eetdagboekje

 • Ik sluit de dag af met een appel.

Dit was een kijkje in wat ik zoal eet. Uiteraard wisselt het en heb ik ook wel eens een offday. Dit maakt helemaal niet uit. Zolang je maar goed voor jezelf zorgt, genoeg water drinkt en lekker in beweging blijft komt het vanzelf goed!

Het lifestyle plan is echt een uitkomst. Of je nou wil afvallen of het gebruikt als leidraad om gewoon gezond te blijven eten.. Ik raad het echt iedereen aan. Je kunt de code ”gymjunkies10” gebruiken voor 10% korting!

Ik voel me beter dan ooit en zal dan ook nadat ik mijn doelen bereikt heb, het plan aanhouden!

Zorg goed voor jezelf, je krijgt er zoveel voor terug!

Liefs Dian

Je kunt Dian volgen via Instagram.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.