HAVERMOUT PANNENKOEKEN

HAVERMOUT PANNENKOEKEN

Volgens mij zijn we allemaal wel dol op pannenkoeken, ik in ieder geval wel! Lekker als ontbijt, lunch, avondeten of gewoon tussendoor, sorry not sorry. ­čÖé

 

WAT HEB JE NODIG? (6 medium pannenkoeken)
  • 100 gram havermout
  • 15 gram lijnzaad
  • 2 eieren
  • 100 ml magere melk
  • 1/2 banaan
  • 1 tlp cacao poeder
  • optioneel: 25 gram whey
TOPPINGS:
  • 100 gram magere kwark
  • Waldenfarms caramel syrup
  • Appel/peer
  • Druiven

 

AAN DE SLAG!

Eigenlijk kan ik weinig anders zeggen dan: voeg alles in de blender en mix dit tot een glad beslag. Wanneer het beslag naar wens is (niet te dun, niet te dik) kan je de pannenkoeken in een koekenpan bakken met een beetje kokosolie of roomboter. Heb geduld, draai ze niet te snel om, dan bestaat de kans dat ze scheuren.

Ik heb tussen elke pannenkoek (in totaal 3) een klein laagje kwark gedaan. On top nog wat kwark, waldenfarms en wat fruitjes. Onwijs lekker, gezond en voedzaam!

 

VOEDINGSWAARDEN

per pannenkoek (met whey): 135 KCAL

Vetten: 4,6

Koolhydraten: 14,1

Eiwitten: 9,2

Meer lekkere pannenkoek recepten vind je hier

Wil je meer van Naomi zien? Je kunt haar volgen op Instagram!

 

Gezond eten en je doelen behalen? Dat kan nog makkelijker met FitChef! Duidelijke uitleg en heerlijke recepten. Klik hier als je meer informatie wilt.

 

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.