gewicht verliezen transformatie afvallen

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – THOM

Vandaag is Thom onze Gymjunkie van de week! Door zijn problemen thuis en op school probeerde hij zijn verdriet te vergeten door middel van drugs en eten. Op dat moment woog hij maar liefst 135 kilo en was hij diep ongelukkig. Hij wist dat hier verandering in moest komen en zo heeft hij heel zijn levensstijl omgegooid. Hij viel maar liefst 50 kilo af en zijn mindset veranderde compleet. 

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Thom, 21 jaar en ik heb 3 jaar geleden een deur geopend naar een nieuw leven, namelijk een gezond leven. Misschien heb je mij al wel een keer voorbij zien komen via mijn account @thomfitster. Hier vertel ik mijn verhaal, probeer ik mensen te motiveren en inspireren en probeer ik zoveel mogelijk tips te geven, zowel op het gebied van fitness, health en lifestyle. Dit wil ik graag met jullie delen!

gymjunkie van de week, inspiratie, motivatie

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Ik was al vanaf kinds af aan erg stevig, altijd tegen het randje overgewicht, als je jong bent hecht je hier geen waarde aan. Totdat je natuurlijk wat ouder wordt. Ik werd altijd heel erg gepest, daarnaast had ik nog een heel groot probleem..  Eigenlijk van mijn 13e tot mijn 17e levensjaar heeft het leven mij enorm in de weg gezeten. Dit kwam door mijn drugs gebruik, van soft tot hard drugs. Reden hiervoor was mijn thuissituatie. Ik kreeg in deze periode zoveel narigheid te verduren. Eén van de tegenslagen was dat school niet lekker ging en ik daar vroegtijdig mee moest stoppen. Dit was een enorme tegenvaller en hierdoor ging ik nog slechter eten. Na een lange periode van narigheid had ik een gewicht van maar liefst 135 kilo bereikt. Hier moest wat aan gebeuren!

gewicht verliezen transformatie afvallen

THE CHANGE

Eind 2016 begon mijn transformatie. Ik had al mijn verkeerde vrienden aan de kant gezet en was begonnen aan mijn journey! Thuis ging het ook een stuk beter dus dat was heel erg fijn. Ik kreeg enorm veel steun van mijn ouders en omdat ik niks te doen had omdat ik geen school had kon ik mijzelf volledig focussen op het verbeteren van mijn levensstijl en het afvallen! Door middel van goede begeleiding van een hele goede vriend die ik in die tijd had ontmoet ben ik rustig aan begonnen met afvallen. Goede voeding, genoeg rust, en natuurlijk met heel veel doorzettingsvermogen ben ik in de eerste 2 jaar van mijn transformatie van de 135 kilo na de 78 kilo gegaan, Dit smaakte natuurlijk naar meer.

gymjunkie van de week, inspiratie, motivatie

HOE NU VERDER

We zitten alweer in het jaar 2019 en ik moet zeggen dat het heel erg goed met mij gaat! Op het moment ben ik keihard aan het werken naar mijn droom physique! Ik ben al tevreden, maar never satisfied. Er zijn altijd elementen in het leven die je kunt verbeteren, zowel binnen als buiten de sportschool! Momenteel weeg ik rond de 90 kilo en zit ik tussen de 11 en 13 % bodyfat hier ben ik ontzettend blij mee.

gymjunkie van de week, inspiratie, motivatie

HET HEEFT ME ZOVEEL GEBRACHT

Ik ben tijdens mijn journey begonnen met Instagram, om mijn verhaal te delen. Dit pakte erg goed uit, want ik kreeg zoveel leuke berichtjes. Onlangs ben ik in aanraking gekomen met mijn eerste sponsor: Beastfull. Een fantastisch merk met een super team met like-minded mensen! Verder krijg ik van iedereen hele leuke opmerkingen. Wat zie je er goed uit en WOW wat wat ben jij goed opgedroogd, dat is gewoon fantastisch! Al met al het was het het harde werken waard.

gymjunkie van de week, inspiratie, motivatie

DE TOEKOMST

Wat ik graag zou willen doen is een Body Building wedstrijd. Dit doel heb ik al heel lang voor ogen, dus ik wil graag in het jaar 2020 het podium op!

Verder bouw ik graag mijn kennis uit in de fitness en ben ik momenteel werkzaam als fitnessinstructeur bij Cheap Fit-fitness Nunspeet. De bedoeling is om een aantal certificaten te halen en dan als Personal Trainer aan de slag te gaan en wie weet in de toekomst online coaching te starten!

Ik wil Gymjunkies bedanken dat ik mijn verhaal mag delen!

Je kunt Thom volgen via zijn Instagram account @thomfitster

Meer inspirerende verhalen vind je hier. 

gezond afvallen gymjunkies

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.