gymjunkie van de week stephanie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – STEPHANIE

Stephanie is geboren met een lichamelijke beperking en heeft op vroege leeftijd al heel wat doorstaan. Vandaag de dag is ze in totaal 44 kilo kwijt, waarvan een groot deel met ons Lifestyle Plan! Wij zijn zo trots op haar. Laat je inspireren door haar verhaal.

Hoi iedereen, ik ben Stephanie, 32 jaar oud en woon in Roosendaal (Brabant). Ik hou van schoonmaken, koken en bakken. Dit vindt mijn vriend niet erg gezien ik altijd degene ben die het eten klaarmaakt.

Zolang ik me kan herinneren heb ik overgewicht gehad. Helaas kan ik niet zo veel doen als ik zou willen omdat ik geboren ben met een lichamelijk beperking. Vroeger had ik beenlengte verschil van 15 cm (nu nog 2.5cm) waardoor ze met de operatie mijn been hebben moeten breken, om dit elke dag op te kunnen draaien zodat hij langer werd. Hij werd dus elke dag als het ware gebroken. Dit was, zoals je vast kan begrijpen, een heel pijnlijk proces (fysiek en mentaal). Omdat ik geen beweging kreeg maar wel veel ongezonde dingen at,  kwam ik in een rap tempo aan.

Verder heb ik geen kruisbanden, geen knieschijf, scheve enkels, een verminkte voet en een scheef onderbeen omdat deze door de operatie niet netjes is terug aangegroeid. Ik heb 2 jaar in een rolstoel/op krukken moeten lopen en ben hierdoor een emotie eter geworden, om maar even van die pijn af te kunnen zijn. De emotie eter is na die 2 jaar nog gebleven, tevens door het pesten omdat ik zwaarder was dan de rest waardoor ik nog meer ging eten. Ik kon met gemak een hele zak chips leegeten, niet voldaan zijn en voelde me dan nog rotter dan voordat ik die zak chips opende. Met als gevolg dat ik op 14 jarige leeftijd 86 kilo woog.

Ik was er klaar mee…

In de loop van der jaren heb ik vaak geprobeerd om af te vallen, maar op een ongezonde manier. Ik at alleen maar salades en alleen maar gezond waardoor ik het niet volhield en weer eetbuien creëerde. Ik kreeg al snel last van het welbekende jojo-effect. Met de jaarwisseling van 2019/2020 was ik er klaar mee. Mijn goede voornemens waren dat ik af ging vallen en deze knop ging om, dit kon niet langer zo. Ik kon alleen nog maar kleine stukjes lopen en dat deed al zeer dus ik installeerde een app en abonneerde mezelf voor de sportschool. Hier ging ik 3x in de week aan de slag met cardio en lichte krachttraining. Hiermee ben ik 24 kilo afgevallen.

gymjunkie van de week stephanie

Het begin van mijn Gymjunkie journey

Toen ik Lotte tegenkwam op Instagram en zij het had over het Gymjunkie Lifestyle Plan, werd ik nieuwsgierig en heb toen het plan ook aangeschaft. In het begin had ik er moeite mee want ik kan niet tegen zuivel en in de schema’s stond elke dag minimaal één zuivelproduct.

Maar al gauw kreeg ik dit onder de knie d.m.v. de wissellijsten. Inmiddels ben ik met het plan 20 kilo afgevallen en staat de totale teller op 44 kilo. Mijn einddoel is 60/65 kilo af te vallen in totaal.

Ook hoop ik in de winter van 2021 op een maagwandcorrectie, aangezien ik veel loshangend vel heb bij mijn buik. Hiervoor ben ik nu momenteel aan het sparen, terwijl ik lekker door blijf gaan met het Gymjunkie Lifestyle Plan. Wel ben ik sinds een maand het plan meer aan het loslaten, dit om op het op eigen gevoel te gaan proberen. Ik hou zo’n 2 dagen hetzelfde schema aan, om het makkelijk voor mezelf te maken zodat ik niet hoef na te denken over wat ik moet eten.

gymjunkie van de week stephanie

Qua uiterlijk ben ik een totaal ander persoon geworden. Ik had maatje XXXL en nu heb ik maatje M. Wel moet het plaatje in mijn hoofd nog even mee veranderen, maar dit heeft tijd nodig. Als ik aangekleed ben, zie ik dat ik er mag wezen en ik trek steeds makkelijker een jurkje aan omdat ik me hierbij goed voel en vroeger vond ik mezelf dan te dik. Ik voel me nu lekker in mijn vel, kan dagelijks veel lopen zonder last van mijn voet te hebben, en ik kan van de kleine dingen genieten. Hier wordt ik energiek van.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal jullie kan inspireren en je kan me altijd volgen of een DM sturen op Instagram.

Veel liefs van Stephanie

Je kunt Stephanie volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook! 

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en krijg de gehele maand augustus korting op verschillende producten in onze webshop!

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.