gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – ILVY

Ilvy gooide het roer om toen Corona begon. Ze was klaar met het niet goed voor zichzelf zorgen. Ze veranderde haar leven in deze periode volledig. Lees hieronder haar verhaal!

Ken je dat gevoel? Wijde shirts aan om je rolletjes te verstoppen die over je broek vallen? Je geld naar de sportschool brengen en zelf nooit gaan? Je buik inhouden als er een foto wordt gemaakt? #teamforceer. Zo zag mijn leven er de afgelopen jaren uit. Ik wilde wel goed voor mezelf zorgen, maar ik kreeg het gewoon niet voor elkaar. Mijn naam is Ilvy en ik ga je vertellen hoe ik het toch voor elkaar heb gekregen!

gymjunkie

CORONA

Zoals iedereen weet, kwam begin 2020 Corona langs.. Alles ging dicht en we kwamen thuis te zitten. Voor veel mensen een zwarte bladzijde, maar voor mij dé kans om bewust even stil te staan en uit te zoeken wat ik wilde veranderen! Ik heb deze tijd genomen om mij in te lezen in sport en voeding. Ik ben recepten gaan proberen van andere mensen en gaan ontdekken dat gezond eten ook erg lekker kan zijn. Dus ik ruilde mijn droge crackers met kipfilet en schaaltjes yoghurt in voor havermout met pindakaas en banaan en carrot cake pancakes. Door echt te eten wat ik lekker vind hoef ik nooit een dag te diëten. Oh, en als ik een koekje wil, neem ik gewoon een koekje!!

gymjunkie

SPORT

Ik ben daarnaast verschillende sporten gaan doen om te kijken wat ik leuk zou vinden. Als je een sport niet leuk vindt om te doen, stop je namelijk vrij snel.. Voor mij was dat fitness en wandelen. Elke dag 10.000 stappen zetten was de vijand voor mijn love handles. Ondertussen heb ik me ingeschreven bij een nieuwe sportschool in de buurt. Hierdoor is het een stuk makkelijker om te gaan! Ik schrijf me daar ook in voor groepslessen. Hierdoor ontmoet je nieuwe mensen en trekt de instructeur je nog even door de laatste 10 minuten heen waarin je zelf allang was afgehaakt.

Voor nu wil ik graag verder bouwen aan mijn lichaam en meer kracht en spier ontwikkelen. Blijf nieuwe doelen zetten, in welke levensfase je je ook bevindt! 🙌🏼

Liefs,

Ilvy

Je kunt Ilvy volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.