gymjunkie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – AUDREY

Audrey werd vroeger gepest omdat ze wat zwaarder was. Toen ze op vakantie ging met haar vriend schrok ze van haar bikini foto’s.. inmiddels is ze maar liefst 13 kilo afgevallen met het Gymjunkie lifestyle plan. Audrey laat zien dat je alleen maar die knop om moet zetten om te bereiken wat je maar wilt. We zijn enorm trots op haar en vandaag deelt ze haar verhaal met jullie. 

Hoe het allemaal begon…

Wauw! Ik voel me vereerd dat ik hier mag staan tussen al die andere kanjers! Toen ik op de middelbare school zat werd ik gepest met mijn uiterlijk. Meisjes van mijn klas zongen liedjes zoals “hoofd, schouders, vetrol één en vetrol twee”. Ik viel toen enkele kilo’s af maar kwam die tijdens de hogeschool weer aan. Twee zomers geleden was ik dan weer extreem mager door stress en heel veel werken. Ook deze kilo’s kwam ik weer bij.

Ik ben in de zomer van 2020 gaan samenwonen met mijn vriend en zoals alle clichés zeggen, van samenwonen kom je aan. Er kwam weer 4 kilo bij. Dit was voor mij al té veel.
Tijdens een weekendje Ardennen maakte mijn vriend enkele bikini-foto’s van me en toen schaamde ik me dood. Ik zat goed in m’n vel, maar toch waren die foto’s heel confronterend.

gymjunkie

In januari 2021 moest ik geopereerd worden aan mijn knie en die week draaide ik ook voorgoed de knop om. Ik vond via Lotte het Gymjunkie Lifestyle plan en las me goed in. Eerst luisterde ik meerdere video’s met uitleg over het lifestyle plan en kocht het aan. Op maandag 4 januari ging ik boodschappen doen en donderdag vond mijn operatie plaats. Ik was 4 weken thuis dus voor mij was dit een goede start. Ik kon thuis mijn eten rustig voorbereiden en het wandelen rustig opbouwen. Nadeel; ik zat de eerste weken aan de zetel gekluisterd. Toch viel ik af. Ik was heel verbaasd over dit effect maar voelde me goed. Dit motiveerde me ook om door te gaan. Ik had geen honger en ik voelde me de hele dag door verzadigd.

Het wandelen ging beter en beter. Ik begon ook weer te werken na 4 weken en de eerste 8 weken vlogen voorbij. Na deze 8 weken was ik 8 kilo afgevallen. Ik begon het bij mezelf te zien. Mijn mindset was ook beter en ik voelde me gelukkiger.

gymjunkie

De 8 weken waren voorbij, en toen?

Ik begon gewoon opnieuw met het plan. Ik startte vol goede moed opnieuw met week één. Ik mocht weer starten met lopen van de kinesist en dit gaf me veel voldoening. Ik zag vooruitgang. Zowel fysiek als mentaal. Na de tweede keer acht weken het plan te volgen, was ik 12,5 kilo kwijt. Mijn doel was 10k kilo dus ik zat er al goed over. Mijn omgeving zag het verschil en mijn kleren werden te groot. Ik straal en ben enorm trots op mezelf!

Wat nu?

Ik volg het plan nog in grote lijnen. Dit is mijn houvast om vol te houden en op gewicht te blijven. Ik heb twee weken uitgekozen die ik lekker vind en het avondeten varieert gewoon in waar ik zin in heb. Deze twee weken herhaal ik momenteel en ik voel me er goed bij. Ik heb nog genoeg afwisseling in het eten en vind het gewoonweg lekker!

Ik heb nu ook standaard alle “goede” producten in huis dus als ik iets wil wisselen, kan dit gewoon met de wissellijsten. Dat vond ik ook zo leuk aan het plan. Je kan het gewoon zo aanpassen dat het voor jou ideaal is. Momenteel zit ik op -13 kilo!

Ondertussen heb ik mijn collega’s en ouders ook aangestoken en zijn zij ook vol goede moed begonnen met het plan. Ik vind het fijn om andere mensen te motiveren en mijn verdere journey te delen op instagram.

Liefs,

Audrey

Wil jij ook starten met het Gymjunkie Lifestyle Plan? Lees hier meer informatie en gebruik de code: nieuwbegin voor korting!

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.