fitgirl

FITGIRL INSPIRATIE MET PATTY

Aan het woord ”fitgirl” geven we allemaal onze eigen betekenis. Voor ons staat een fitgirl voor iemand die bezig is met haar gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ons inspireert met haar levensstijl. Dit keer hebben we tien fitgirl vragen gesteld aan Patty! 

Wat betekent de term ‘fitgirl’ voor jou?

”Iemand die probeert (met balans uiteraard 😁) de beste versie van zichzelf te worden. Zo veel mogelijk gezonde voeding, lekker bewegen, en een sport doet die ze leuk vindt.”

Wat voor sporten beoefen je?

”Ik fitness drie keer in de week en volg dan een full body schema. Daarnaast doe ik nog aan kickboksen.”

Hoeveel uur sport je gemiddeld?

”Ik denk zo’n 6 tot 7 uur actief in de sportschool. Daarnaast probeer ik veel te bewegen door dingen zoveel mogelijk op de fiets of lopend te doen. ”

fitgirl

Sport je liever alleen of samen?

”Fitness doe ik het liefst alleen. Koptelefoon op en gaan. Kickboksen is natuurlijk het leukste met meerdere mensen. Het ligt er ook aan beetje aan welke training het is, je hebt natuurlijk een ‘tegenstander’ nodig!”

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

”Gek genoeg, heb ik dit bijna nooit. Ik heb eigenlijk altijd wel zin om te gaan. Als ik een keer echt geen zin heb, ga ik 9 van de 10 keer toch. Vaak voel je je daarna toch stukken beter!”

Wat vind je lastig aan deze levensstijl?

”Op zich gaat het grotendeels vanzelf. Je hebt een doel en die wil je behalen. Natuurlijk zijn er ook momenten dat je iets minder gemotiveerd bent hierin, of last hebt van cravings. Ik vind het best lastig als het dan een keer ‘mis’ gaat. Maar ook dat hoort erbij!”

fitgirl

Waar kun jij je aan irriteren tijdens het sporten?

”Wat ik echt heel vervelend vind, is als het super druk is en je op je apparaten moet wachten. Het liefst train ik daarom in de ochtend, dan valt het altijd wel mee met de drukte.Verder eigenlijk weinig.”

Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

”Mijn fitness schema staat op mijn telefoon in excel, die gebruik ik dus altijd. Verder Spotify voor mijn muziek en ik doe nog wel eens de audio training van BasicFit, dat maakt cardio een heel klein beetje leuker 😁. Mijn voeding houd ik bij via My fitness pal.”

Wat is volgens jou één van de grootste fabels op fitness gebied?

”Dat je alleen maar kip, droge rijst en broccoli mag eten. Ik maak nu al een aantal jaar gebruik van If It Fits Your Macro’s (IIFYM) en geloof absoluut in de 80/20 regel. 80% gezond, 20% waar je echt van houdt. Zo plan ik ook wel eens een bak ijs, chocola of een gebakje in en ook daarmee behaal je resultaat! Naar mijn mening is dit ook veel beter en langer vol te houden.”

Wat is je favoriete workout?

”Ik doe natuurlijk altijd full body, maar train het liefst benen/billen. Met kickboksen vind ik conditie en daarna een potje sparren altijd wel erg leuk!”

Liefs,

Patty

Je kunt Patty volgen via Instagram.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.