fitgirl, inspiratie, motivatie

FITGIRL INSPIRATIE FLORRY (@FLORRYKINDT)

Aan het woord ”fitgirl” geven we allemaal onze eigen betekenis. Voor ons staat een fitgirl voor iemand die bezig is met haar gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en¬† ons erg inspireert met haar levensstijl. Dit keer hebben we 10 fitgirl vragen gesteld aan de knappe Florry!¬†

Wat betekent de term ‚ÄĚfitgirl‚ÄĚ voor jou?

” Ik voel mij nog niet echt een ‚Äúfitgirl‚Äô. Momenteel ben ik al 3 jaar bezig met fitness en 18 kilo afgevallen. Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik nog altijd dingen die ik wil veranderen. Ik let momenteel wel op mijn voeding maar elke week neem ik toch lekker een cheatmeal, soms wel eens twee. Ik zie het meer als een gezonde levensstijl en niet als een dieet. Als ik 7 van de 7 dagen¬†gezond¬†zou moeten¬†eten, dan zou¬†ik¬†het echt niet kunnen volhouden. Naar de cinema gaan zonder popcorn is dan ook wel een no¬†goooo.

Ik sport 6 keer per week maar het is geen verplichting meer. Ik ga enorm graag naar de sportschool omdat ik daar ook een leuke vriendengroep heb. En laten we zeggen dat ik wel een babbelkont ben. De levensstijl die¬†ik¬†cre√ęer¬†is¬†niet om mager te zijn, maar¬†sterker. Strong is¬†the new¬†skinny!”

fitgirl, inspiratie, motivatie

Wat voor sport beoefen je?

”Op dit moment doe ik¬†van¬†alles en nog wat. Ik ben echt super actief. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te¬†testen! Ik doe 4 keer per week aan fitness, 1 avond dansles, 1 avond zwemmen en als ik nog wat tijd over heb dan ga ik graag eens muur klimmen of surfen. Met surfen ben ik¬†nog¬†maar¬†net¬† mee¬†begonnen maar¬†het¬†is echt super intens.”

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

”Hangt een beetje af van week tot week maar meestal tussen de 12 en 18 uur per week.”

fitgirl, inspiratie, motivatie

Sport je liever alleen of met anderen samen?

” Krachttraining doe ik het liefste¬†alleen. Ik ben dan helemaal in mijn zone en dat is echt een beetje me-time. Soms train ik wel eens samen met vrienden uit de gym omdat het wel leuk is om nieuwe oefeningen te leren of gewoon eens op een andere manier te trainen. ”

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

Als de motivatie er niet is die dag koop ik gewoon een monster energy blikje en ga ik toch trainen. Meestal zijn dit achteraf de beste trainingen .”

fitgirl, inspiratie, motivatie

Wat vind je het moeilijkste aan deze levensstijl?

Het moeilijkste was de levensstijl¬†cre√ęren, want ik had¬†een¬†enorm ongezonde levensstijl. Het eerste jaar was echt met ups en downs omdat je makkelijk terug in¬†je oude routine kan vallen. Het moeilijkste is vooral¬†de gezonde voeding.¬†Mealprep is voor mij echt belangrijk, want als ik dit niet doe heb ik echt een probleem en duik ik soms te snel naar ongezonde voeding. Ik vind het wel belangrijk om af en toe te cheaten;¬†zoals elke avond¬†een klein stukje chocolade voor het slapen gaan.”

Waar kun je je aan irriteren tijdens het sporten?

Als mensen kijken als ik een oefening doe.¬†Als vrouwen kijken is het meestal omdat ze het zelf eens willen uitproberen en dan help ik graag. Als mannen kijken is het meestal niet zo aangenaam en krijgen ze soms wel een¬†bitchy blik.”

fitgirl, inspiratie, motivatie

Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

” Mijn favoriete¬†apps zijn Instagram en¬†Spotify.¬†Op¬†Spotify¬†kan ik¬†mijn favoriete muziek afspelen:Beyonc√© <3. Instagram is super handig omdat ik veel¬†gymshark¬†atleten volg die altijd wel leuke en creatieve¬†workouts¬†hebben. Als ik even geen creativiteit heb, kan ik daar wel iets leuk vinden.”

Wat is volgens jou één van de grootste fabels op sportgebied?

Cardio is d√© manier om af te vallen¬†Loop jij dagelijks een uur hard¬†om dat¬†buikvet¬†weg te krijgen? Slecht nieuws: ook dat kan effectiever! Je verbrandt met cardio namelijk relatief weinig¬†calorie√ęn. Een ongecontroleerd eetpatroon compenseert zo weer voor die extra verbranding en daar schiet je natuurlijk niets mee op. Pas eerst je voeding aan en begin met krachttraining. Daarna kun je cardio er eventueel als extraatje bij doen.”

fitgirl, inspiratie, motivatie

Wat is je favoriete workout?

Ik hou echt van¬†legday! Het is echt mijn favoriete¬†workout¬†van de week daarom doe ik het ook wel 2 keer per week. Ik vind de pijn en de groei gewoon zo leuk! Mooie benen bij jongens en meisjes vind ik¬†zoooo¬†belangrijk.¬†Jongens met¬†een¬†kast van een bovenlijf en¬†stokken van¬†benen¬†zijn¬†een afknapper.”

Groetjes Florry 

Je kunt Florry volgen via instagram @florrykindt

grote billen trainen

2 Reactie's
 • Niels
  Geplaatst op 16:38h, 14 augustus Beantwoorden

  Welke gym is dit? Ziet er echt gaaf uit, mooie en toffe apparaten!!!!

  • Florry
   Geplaatst op 09:01h, 22 augustus Beantwoorden

   Heey! Dit is strength house, ligt in Bredene! Echt de moeite!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.