workout vragen

FITGIRL INSPIRATIE – BRITT

Aan het woord ”fitgirl” geven we allemaal onze eigen betekenis. Voor ons staat een fitgirl voor iemand die bezig is met haar gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ons inspireert met haar levensstijl. Dit keer hebben we 10 fitgirl vragen gesteld aan Britt.

Wat betekent de term ”fitgirl” voor jou?

Een ‘’fitgirl’’ is in mijn ogen iemand die met sport en gezond eten en leven bezig is. Iemand die sterker en beter wilt worden en daar ook naar streeft. En dat je vooral lol heb in het ding wat je doet!

Wat voor sport beoefen je?

Ik ben jongs af aan begonnen met wedstrijdzwemmen en dat heb ik gedaan op NK niveau tot mijn 21ste jarige leeftijd. Ik ben daarna gaan fitnessen. Eerst actief 6x in de week maar helaas heb ik daar geen tijd meer voor dus dit is inmiddels 3 a 4 keer per week geworden. En soms kickboks ik graag, duik ik het buitenland in en in de zomer Nederland in. Dat is echt ontspanning voor mij.

workout vragen

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

Ongeveer 4  tot 6 uur per week. Ik sport 3 a 4 keer in de week en dan maximaal 1 uur tot 1,5 uur.

Sport je liever alleen of met anderen samen?

Ik sport liever alleen. Samen sporten is wel leuk en gezellig maar dan heb ik het idee dat ik veel minder doe omdat ik veel praat. Gewoon een lekker muziekje op en gaan!

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

Ik ‘’push’’ mezelf om als nog te gaan! Zin moet je soms maken toch?

workout vragen

Wat vind je het moeilijkste aan deze levensstijl?

Op zich vind ik het niet moeilijk. Sporten doe ik al van jongs af aan dus daar heb ik geen problemen mee. Met mijn voeding soms wel aangezien al het eten wat lekker is, meestal niet gezond is. 😉 Gewoon goed compenseren. Aan diëten doe ik niet!

Waar kun je je aan irriteren tijdens het sporten?

Aan de mannen en vrouwen die te veel lawaai maken tijdens een workout of alleen maar mooi komen doen.

Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

Ik gebruik Myfitnesspal om voeding bij te houden wat ik zowel eet op een dag om er wat bewuster van te zijn. En Polar flow om connected te zijn met mij sporthorloge.

workout vragen

Wat is volgens jou één van de grootste fabels op sportgebied?

Dat vrouwen mannelijk en breed worden door krachttraining. Ik doe nu al 6 jaar aan krachttraining, en volgens mij ben ik nog steeds best wel vrouwelijk.

Wat is je favoriete workout?

Glute day en Legday. Lekker die billen en benen trainen!

Liefs,

Britt

Je kunt Britt volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.