fitgirl

FITGIRL INSPIRATIE – BRITT

Aan het woord ”fitgirl” geven we allemaal onze eigen betekenis. Voor ons staat een fitgirl voor iemand die bezig is met haar gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ons inspireert met haar levensstijl. Dit keer hebben we een aantal fitgirl vragen gesteld aan Vera.

Wat betekent de term fitgirl voor jou?

Als ik de term fitgirl hoor denk ik gelijk aan iemand die een passie heeft voor beweging en voeding. Iemand die erg gedreven is naar haar doelen en zich daar op focust zodat ze zich lekker in haar vel voelt!

Wat voor sport beoefen je?

Sinds mijn 15e ligt mijn focus bij krachttraining en bodybuilding. Hiervoor heb ik nog vele andere sporten beoefend waaronder voetbal, tai-jutsu, kickboksen en thaiboksen. Op dit moment ben ik ook weer het kickboksen aan het oppakken!

Hoeveel uur per week sport je gemiddeld?

Ik sport elke week tussen de 4-6 keer. Elke workout duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur! Op mijn rustdagen probeer ik altijd zo actief mogelijk te blijven door wat HIIT workouts te doen of een stuk te wandelen of fietsen!

fitgirl

Sport je liever alleen of met anderen?

Het liefste sport ik alleen omdat ik me dan echt goed kan focussen. Maar om soms met iemand te sporten is toch wel even gezellig! Ook ben ik bezig met personal training dus iemand helpen naar zijn of haar doelen vindt ik het allerleukste!

Wat doe je als je geen motivatie hebt om te sporten?

Soms heb ik geen motivatie om een reden, als mijn lichaam moe is luister ik er wel naar en pak ik soms een extra rust dagje of doe ik een wat lichtere workout. Maar als dit niet het geval is dan verstand op 0 en gaan! Meestal voel ik me dan toch altijd beter.

Wat vindt je het moeilijkste aan deze levensstijl?

Op dit moment niks meer eigenlijk. In het begin had ik veel moeite met het kiezen van de juiste voeding en het genoeg eten omdat ik altijd het “perfecte” plaatje voor me had. Maar nu ik de perfecte balans heb gevonden kan ik er alleen maar van genieten. Vooral als je de resultaten ziet komen wanneer je net weer een nieuw doel hebt gesteld is het allerleukste!

fitgirl

Waar kun je je aan irriteren tijdens het sporten?

Waar ik mij het meeste aan irriteer tijdens het sporten is als iets bezet is en je ziet dat diegene al een tijd aan het praten is of op zijn/haar mobiel zit en amper gebruik maakt van het apparaat.

 Heb jij sport apps die je vaak gebruikt?

Ik gebruik de app Food om mijn eten bij te houden, Spotify voor mijn muziek en soms gebruik ik de app Strong om mijn eigen workouts samen te stellen! Hier kun je ook alles op bijhouden wat ideaal is.

Wat is voor jou de grootste fabel op sport gebied?

Dat je vetweefsel kunt omzetten in spierweefsel..

Wat is je favoriete workout?

Ik hou van alle workouts! Maar mijn favoriete workout is toch wel het trainen van upper body! En explosieve HIIT workouts vindt ik ook heel leuk.

Liefs, Britt

Je kunt Britt volgen via Instagram.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.