valesca van de ven

EVEN VOORSTELLEN: VALESCA

Valesca zit sinds kort bij ons team en we zijn heel erg blij met haar als blogger & coach! Ze heeft een moeilijke tijd gehad toen ze in een depressie & burn out kwam. Nu ze hieruit is gekomen wil ze andere mensen helpen om ook de beste versie van zichzelf te worden!

valesca coach gymjunkies lifestyle plan

MIJN JOURNEY

Drieënhalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn fitness journey omdat het mij enorm hielp bij het leegmaken van mijn hoofd. Ik worstelde op dat moment erg met mijn zelfbeeld, had weinig zelfvertrouwen en kwam later in een depressie terecht. Omdat ik op dat moment niets wilde, stopte ik ook met fitnessen. Toen het beter met me ging pakte ik dat weer op en ging ik me meer verdiepen in het onderwerp. Ik leerde alles over workouts, oefeningen en hoe ik die moest uitvoeren. Ik haalde er positieve energie uit en voelde me na ieder bezoek aan de sportschool zó veel fijner en energieker.

Ook ben ik nu erg geïnteresseerd in gezonde voeding maar wist daar toen weinig vanaf. Ik at zelf alles wat los en vast zat. De ene lekkere, vettige, zoetige hap na de andere. Na veel research en hulp van buitenaf heb ik een voedingsschema samengesteld waarbij ik gewoon normaal en lekker kon blijven eten. Dit werkte perfect voor mij omdat ik niet het gevoel had dat ik aan het diëten was of dat ik dingen moest laten. Ik heb altijd veel moeite gehad met aankomen en dit was dan ook mijn volgende nieuwe doel. Ik zag mijn lichaam langzaam veranderen en ik begon steeds beter in mijn vel te zitten

BURN-OUT

Twee jaar later kwam mijn burn-out om de hoek kijken. Ik kwam in een zwart gat terecht waar ik niet uit kwam. Met professionele hulp heb ik handvatten gekregen en ben ik er langzaam uit geklommen. Op dat moment ging er een knop om. Ik wilde zo niet verder en begon me te focussen op mindset. Van boeken lezen tot filmpjes kijken en ook ben ik gaan mediteren. Vanaf dat moment ben ik heel anders gaan denken en leven. Het werd me steeds duidelijker dat mindset ALLES is en dat het begint bij jou!

valesca van de ven

Nu sport ik minimaal 4 keer in de week (krachttraining), eet ik gezond en gevarieerd en kan ik nog genieten van lekkere dingen. Ik zit nu super goed in mijn vel en ben gelukkiger dan ooit!

Het geeft me zoveel energie en enthousiasme om hier mee bezig te zijn. Daarom wil ik dit, zoals de rest van het team van Gymjunkies, ontzettend graag op anderen overbrengen en ieder persoon één voor één inspireren, motiveren en helpen waar ik kan. Iedereen verdient het om het beste uit zijn leven en zichzelf te halen!

Een goede balans, gezond eetpatroon en een ijzersterke mindset staan centraal bij Gymjunkies. Deze doelen willen we dan ook samen met jullie behalen! Niets is onmogelijk en samen kunnen we dit!

Wil je graag met mij aan je doelen werken in de vorm van schema’s op maat & online coaching? Vraag dan meer informatie & prijzen op via info@gymjunkies.nl .

Liefs, Valesca

* Mochten jullie vragen hebben, nieuwsgierig zijn of gewoon iets willen zeggen, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen op Instagram! =)

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.